Zyn nikotiinipussit

Zyn Nikotiinipussit

Yleistietoa Zyn nikotiinipusseista

Zyn nikotiinipussit ovat tunnettuja ja laadukkaita nikotiinipusseja. Nikotiinipussit Zyn – brändiltä on valmistettu Ruotsalaisen Swedish Match -valmistajan toimesta. Swedish Match on puolestaan tunnettu erilaisista tupakkaan liittyvistä tuotteista, mukaan lukien perinteinen nuuska, savukkeet sekä nikotiinipussit.

Zyn nikotiinipussit ovat vahvuudeltaan 1,5 mg/pussi – 11 mg/pussi. Zynin kiekot pitävät sisällään slim- tai mini- mallisia nikotiinipusseja. Nämä pienemmän malliset nikotiinipussit ovat useille käyttäjille miellyttävämpiä käyttää kuin perinteisen nuuskan kokoiset isot pussit. Vahvemmat nikotiinipussit löytävyt muilta brändeiltä.

Nikotiinipussit Zyn- merkiltä on suunnitellut kiekkonsa siten, että jo vilkaisemalla kiekon logon väriä käyttäjä saa jo vihjeen minkä makuisesta tuotteesta on kyse. Esimerkiksi mintun makuiset pussit on suljettu mintun sinisellä kirjailtuun rasiaan, kun taas sitruksen makuiset pussit keltaisella kirjailtuun rasiaan.

Zyn nikotiinipussit ovat valmistettu noudattamalla paikallisen tupakkalainsäädännön ja elintarvikevalvonnan ohjeistuksia, jotta käyttäjät voivat turvallisin mielin käyttää nikotiinipusseja. Valvontaa suoritetaan koko valmistusprosessin ajan aina valmistuksen alkuvaiheista pakkaukseen asti. Nikotiinipussit ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista, ja nikotiinipussien nikotiini on puhdistettua, eikä se ole peräisin tupakasta.

Zyn nikotiinipussit valikoimaa

Zyn nikotiinipussi – Violet Licorice

Violet licorice maku zyniltä

• Nimi: Violet Licorice
• Makuprofiili: Makea, lakritsi, pippurinen
• Vahvuus: 6,5 mg/pussi

Violet Licorice on lakritsin makuinen nikotiinipussi. Perinteisen lakritsin maun lisäksi löydät pussista orvokin kukkaiset vivahteet, jotka luovat mukavaa syvyyttä makuprofiiliin. Makuyhdistelmä on jännittävä, ja varmasti uusi kokemus.

Zyn nikotiinipussi – Mini Dry Espressino

espressino mini dry zyn

• Nimi: Mini Dry Espressino
• Makuprofiili: Kahvi, nougat, pähkinäinen, makea
• Vahvuus: 6 mg/pussi

Mini Dry Espressino on kahvin ystäville ”must have” valinta. Kahvin tuttu maku, johon on ripoteltu pähkinäistä ja makeaa nougatin makua on täydellinen combo, jota ei voi kokea vain kuvittelemalla. Jos kahvihammasta kolottaa, voi apu löytyä nyt myös taskustasi.

Zyn nikotiinipussi – Mini Dry Original

Zyn mini dry original nikotiinipussi

• Nimi: Mini Dry Original
• Makuprofiili: Mauton
• Vahvuus: 6 mg/pussi

Jos sinulla on joskus ollut vaikeuksia päättää minkä makuisesta nikotiinipussista haluaisit nauttia, mutta et osaa päättää, on Mini Dry Original ratkaisu ongelmaasi – Se ei maistu miltään! Jos olet kyllästynyt lempimakuusi, tai olet vetänyt överit jollain toisella makealla maulla, tekee Mini Dry Original silloin hyvää makunystyröillesi, ja antaa niiden levätä. Tälläinen ”maku” on hyvä löytyä jokaisen käyttäjän kokoelmista.

Zyn nikotiinipussi – Slim Cucumber Lime

Erikoinen cucumber lime nikotiinipussi

• Nimi: Slim Cucumber Lime
• Makuprofiili: Lime, kurkku, raikas, mint
• Vahvuus: 6,5 mg/pussi

Slim Cucumber Lime tarjoaa käyttäjälleen raikkaita Zyn kokemuksia. Limen maku kurkun ja mintun vivahteella luo raikkaan combon, joka yksinkertaisesti vain toimii. Maut tasoittavat toisiaan ja mintun raikkaus viimeistelee makukokemuksen. Sopii käyttäjille, jotka ovat kokeilunhaluisia.

Zyn nikotiinipussit tiivistettynä

Zyn nikotiinipussit ovat tunnetun tuottajan valmistamia, ja valikoima ei jätä ketään ilma vaihtoehtoja. Valikoimasta löydät perusmakujen lisäksi varmasti uusia kokeilun arvoisia tuotteita. Myös nikotiinipussien vahvuudet vaihtelevat, joten valikoimasta löytyy sekä tuoreemmille käyttäjille, kuin konkareillekin omansa. Jos olet lopettamassa tupakointia, tai vaihtamassa nuuskaamista terveellisempään ja siistimpään vaihtoehtoon, on nikotiinipussit Zyn -merkiltä sinulle sopiva valinta.

Zyn kokemuksia

Kokemuksemme osoittaa, että Zyn nikotiinipussit eivät petä. Maut millä nikotiinipusseja kuvataan, vastaa odotuksia ja tietyissä mauissa jopa ylittävät ne. Zyn nikotiinipussit ovat myös tuoneet markkinoille kekseliäitä makuyhdistelmiä, joita ei kilpailevilta brändeiltä löydy, joten suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan Zynin valikoimaa.

Klassinen zyn cool mint nikotiinipussi

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Nikotiinipussi asetetaan ylähuulen alle huulen ja ikenen väliin. Nikotiinipussi vapauttaa hiljalleen makua ja nikotiinia, ja jotkut nikotiinipussit tuottavat “poraavaa” tuntumaa. Nikotiinipussia suositellaan käytettävän 15-60 minuuttia, tähän kuitenkin vaikuttaa henkilökohtaiset mieltymykset ja jokainen voi itse päättää mikä aika on itselle sopiva. Yleisesti 60 minuutin jälkeen pussi on vapauttanut kaiken nikotiinin ja maun eikä sen jälkeinen käyttö enää ole hyödyllistä

Zyn nikotiinipusseista tekee ainutlaatuisia niiden voimakas maku ja kyky vapauttaa tehokkaasti nikotiinia. Kiekon tyylikäs design, kekseliäät maut ja sopiva poraus erottaa ne muista brändeistä.

Nikotiinipussit ovat suunniteltu tupakoinnin ja vapettamisen lopettamiseen, ja monesti auttavat ihmisiä pääsemään näistä eroon. On kuitenkin tärkeä muistaa, että nikotiinipussit sisältävät nikotiinia ja aiheuttavat riippuvuutta. Nikotiinipussit ovat valkoisia, eivätkä näin ollen värjää hampaita.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit