tundra nikotiinipussit

Tundra Nikotiinipussit

Tundra nikotiinipussit ovat laadukas tuoteperhe nikotiinipussien suuressa meressä. Tundran kiekot ovat viimeistelty tunnistettavalla pyörremäisellä ja värikkäällä designillä, ja kiekot pakkaavat sisäänsä 20kpl annospusseja.

Nikotiinipussit tundra -brändiltä ovat saaneet käyttäjiltään ylistystä valmistusprosessistaan, sillä asiakaspalaute on mennyt perille, ja Tundra onkin julkaissut uuden tuoteperheen ”Tundra 2.0”. Asiakaspalautteen kuunteleminen ja niiden pohjalta tuotteiden muokkaaminen onkin yksi Tundran parhaita puolia. Eroa vanhempiin tuotteisiin tuo erityisesti uudet ja kosteammat annospussit, jotka ovat monien käyttäjien mieleen. Vanhempaa tuotetta on toki edelleen saatavilla, sillä kosteammat nikotiinipussit eivät ole kaikkien mieleen, joten jokainen löytää tundralta varmasti jotakin.

Tundra nikotiinipussit ovat myös helppo valinta käyttäjille, jotka pitävät 4 mg/pussi nikotiinipitoisuudesta, sillä kaikki tämän tuoteperheen tarjoamat tuotteet sisältävät tämän samaisen määrän nikotiinia. Erityisesti käyttäjät jotka eivät aikaisemmin ole käyttäneet nikotiinipusseja tai muita nikotiinituotteita, voivat harkita käytön aloittamisen juuri näillä nikotiinipusseilla. Myös tupakointia tai nuuskaamista lopettavat henkilöt voivat hyötyä pienemmästä nikotiinipitoisuudesta.

Nikotiinipussit tundralta:

Tundra nikotiinipussi – Glacier Mint

• Nimi: Glacier Mint
• Makuprofiili: Raikas, minttu
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

tundra nikotiinipussi

 

Glacier Mint on tuoteperheen perinteisin makuvaihtoehto. Mukavan kokoinen nikotiinipussi yhdistettynä
viileään ja raikkaaseen mintun makuun on täydellinen yhdistelmä. Jos etsit perusvarmaa ja toimivaa
tuotetta, se on Glacier Mint.

Tundra nikotiinipussi – Mango Blast 2.0

• Nimi: Mango Blast 2.0
• Makuprofiili: Hedelmäinen, mango, kesäinen
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Mango Blast 2.0 on hieman tuoreempi tulokas tundran valikoimaan. Edeltäjäänsä verrattuna Mango Blast 2.0 on saanut kosteamman annospussin, joka vapauttaa tehokkaammin nikotiinia sekä makua. Kyseinen mangon maku porautuu mieleesi, sillä potkua tästä pussista myös löytyy, mutta ei liikaa. Jos haluat hedelmäisen makukokemuksen, on Mango Blast 2.0 varma valinta.

Tundra nikotiinipussi –Icy Citrus 2.0

• Nimi: Icy Citrus 2.0
• Makuprofiili: Raikas, sitruksinen, hedelmäinen
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

 

icy citrus nikotiinipussituote

Icy Citrus 2.0 tarjoaa raikkaan sitruksisia tundra kokemuksia. Jos pidät sitruunan mausta mutta kavahdat sen kirpeyttä, on Icy Citrus 2.0 sinun valintasi. Sitruunan maku on tuotu hyvin esille, ja käyttökokemuksen kruunaa viileä efekti, jonka tundran 2.0 tuoteperheen kosteampi annospussi tarjoaa. Icy Citrus 2.0 on asiakaspalautteen pohjalta luotu tuote, joten tämän kanssa et voi mennä vikaan.

Tundra nikotiinipussi –Mango Blast

• Nimi: Mango Blast
• Makuprofiili: Hedelmäinen, mango, kesäinen
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

mangoblast nikotiinipussit

 

Mango Blast, toisin kuin seuraajansa Mango Blast 2.0, on hieman kuivempi pussi ja sopii niille, ketkä eivät kosteammista nikotiinipusseista välitä. Makua tästä pussista silti löytyy, ja kesäisen hedelmäinen maku onkin semmoinen, josta kelpaa nauttia.

Nikotiinipussikaupat netissä

Tundra kokemuksia:

Nikotiinipussit tundra -brändiltä ovat kokemuksemme mukaan yksinkertaisesti loistavia. Nikotiinipusseista löytyy sopivasti vaihtelua sekä maun että pussien kosteuden suhteen, joten jokaiselle löytyy jotakin. Monet tykkäävät vaihdella käyttämiensä nikotiinipussien kosteutta ja tundran avulla se onnistuu erittäin helposti. Voit pitää mukanasi esimerkiksi kahta erilaista kiekkoa jolloin vaihtelevuutta on saatavilla silloin kun sitä tarvitset. Makuvaihtoehtoja löytyy myös kivasti laidasta laitaan, joten suppeasta tarjonnasta ei ole kyse. Tundran nikotiinipussien vahvuudet rajoittuvat kuitenkin 4 mg/pussi, joten jos käyttäjä haluaa vahvempia pusseja, on etsittävä muita vaihtoehtoja.

Yhteenveto:

Nikotiinipussit tundra -brändiltä sopivat kaikenlaisille nikotiinipussien käyttäjille. Nikotiinipussit ovat terveellisempi vaihtoehto savukkeille, ja siistimpi vaihtoehto perinteiseen nuuskaan verrattuna. Nikotiinipussit ovat valkoisia, joten ne eivät värjää hampaita. Tundran valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, valitsit sitten vanhemmasta tuoteperheestä, tai asiakaspalautteen johdosta uudistetusta 2.0 sukupolvesta. Tai miksei vaikka molemmista, niin pääsee vertailemaan ja valitsemaan lempparinsa!

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit