Chapo nikotiinipussit

Chapo nikotiinipussit

Yleistietoa Chapo nikotiinipusseista

Chapo nikotiinipussit ovat virolaisen Nicobros Oü:n valmistamia nikotiinipusseja. Chapo nikotiinipussit ovat valmistettu EU:n lainsäädännön ja paikallisten viranomaisten valvonnan alla. Laadunvalvonta on läsnä koko tuotannon ajan, joten Nicobros Oü tarjoaa asiakkailleen vain laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Nikotiinipussit ovat valmistettuja laadukkaista raaka- aineista eikä niiden nikotiini ole peräisin tupakasta.

Chapo tarjoaa perinteisempiä 4 mg/pussi sisältäviä nikotiinipusseja, jotka ovat oiva valinta uudemille käyttäjille, sekä Chapo White nikotiinipusseja, jotka ovat suunnattu kokeneemmille käyttäjille. Chapo White nikotiinipusseista löytyy rajumpaa porausta ja enemmän nikotiinia, jopa 13,2 mg/pussi.

Chapon kiekoissa on 20kpl slim- muotoista nikotiinipussia/kiekko, kun taas Chapo White kiekoista isoja nuuskamaisia nikotiinipusseja löytyy huimat 30kpl. Laadukkaat nikotiinipussit vapauttavat nikotiinia ja makua tasaisesti ja pitkään.

Nikotiinipussit Chapolta

Chapo nikotiinipussi – Strong Mint

• Nimi: Strong Mint
• Makuprofiili: Minttu, makea, raikas
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Polar mint maku Chapolta

Strong Mint tarjoaa käyttäjälleen perinteisiä minttuisia Chapo kokemuksia. Mintun makua ja potkua löytyy kuitenkin reilusti, kuten nimi lupaa. Jos miedommat mintun makuiset pussit ovat aikaisemmin jättäneet sinut pettyneeksi, ja kaipaat pusseiltasi enemmän, on Chapon Strong Mint silloin sinulle se oikea valinta.

Chapo White nikotiinipussi – American Blend

• Nimi: American Blend
• Makuprofiili: Tumma, tupakka
• Nikotiinipitoisuus: 13,2 mg/pussi

American Blend Chapo nikotiinipussi

American Blend sopii tupakan tai nuuskan mausta pitäville käyttäjille. Nikotiinipussit ovat terveellisempi ja siistimpi vaihtoehto nuuskaamiselle, mikä tekee tästä mainion tuotteen, jos olet siirtymässä nuuskaamisesta modernimpaan tapaan käyttää nikotiinia, nikotiinipusseihin. Nikotiinipussit ovat valkoisia, eivätkä myöskään värjää hampaita samalla tavalla kuten tupakka ja nuuska.

Chapo White nikotiinipussi – Brutal Cold

• Nimi: Brutal Cold
• Makuprofiili: Minttu, jäätävä, vahva
• Nikotiinipitoisuus: 13,2 mg/pussi

Brutal cold nikotiinipussit

Brutal Cold on suorastaan jäätävä nikotiinipussi. Erittäin vahvan makuinen, kylmän tuntuinen ja poraava nikotiinipussi on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat nikotiinipussinsa jyskyttävän kunnolla. Ei sovi aloittelijoille vahvan nikotiinipitoisuutensa ja poraavuutensa vuoksi.

Chapo White nikotiinipussi – Watermelon

• Nimi: Watermelon
• Makuprofiili: Vesimeloni, makea
• Nikotiinipitoisuus: 13,2 mg/pussi

Löytyy Chapo brändiltä myös raikas watermelon eli vesimelooni maku.

Nimensä mukaan, tämä nikotiinipussi maistuu vesimelonille. Kesäinen vesimelonin maku on suosittu maku nikotiinipusseissa, eikä turhaan. Tästä nikotiinipussista löytyy myös tuhdisti nikotiinia, joten tämä on suunnattu hieman kokeneemmille käyttäjille. Porausta pussista löytyy myös mukavasti.

Chapo kokemuksia

Kokemuksemme mukaan nikotiinipussit Chapo -brändiltä ovat muhkean kokoisia ja laadukkaita. Kilpaileviin brändeihin etua tuo kattava kahteen jakautunut valikoima, jonka erottaa erikokoiset nikotiinipussit sekä kiekot. Käyttäjät voivat siis laajalti valikoida erikokoisista nikotiinipusseista, erikokoisista pakkauksista, erimakuisista nikotiinipusseista sekä erivahvuisista nikotiinipitoisuuksista itselleen juuri oikean tuotteen.

Erityisesti Chapo White tuotesarjan pakkaukset herättävät positiivisia ajatuksia suuren pakkauskokonsa ansiosta. 30kpl suuria, nuuskamaisia nikotiinipusseja tarjoaa riittoisasti nikotiinipusseja pitkällekin ajalle, ja kokonsa puolesta sopivat erityisesti heille, ketkä ovat siirtymässä nikotiinipussien maailmaan nuuskasta. Toisaalta, jos slim -malliset pussit ovat enemmän mieleesi, tarjolla on myös niitä. Chapon slim- malliset nikotiinipussit ovat 0,6 g, joten kaikkein pienimmistä pusseista ei tässäkään tapauksessa ole kyse.

Nikotiinipussi myymälät

Yhteenveto Chapo pusseista

Nikotiinipussit Chapo -brändiltä sopivat käyttäjille, jotka ovat lopettamassa tupakointia, tai siirtymässä nuuskaamisesta modernimpaan ja siistimpään tapaan käyttää nikotiinia. Nikotiinipussit ovat valkoisia, eivätkä ne näin ollen värjää hampaita samalla tavalla kuin tupakka ja nuuska.

Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi nikotiinipussien käyttäjä, Chapon valikoimasta löytyy sinulle jotain. Kahteen suuntaan jakautunut Chapo ja Chapo White tarjoaa kummallekin käyttäjäryhmälle heidän tarpeitansa vastaavia nikotiinipusseja.

UKK – Usein kysytyt kysymykset:

Chapo nikotiinipussien ja nuuskan suurin ero on se, että nikotiinipussien valmistuksessa ei käytetä tupakkaa. Muuten nikotiinipussit ja nuuska ovat kohtalaisen samanlaisia. Nikotiinipussien nikotiini on puhdistettua ja eroteltua ja lisätty nikotiinipusseihin erikseen.

Nikotiinipussien käytön pituus riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä. Mitä pidempää nikotiinipussia käyttää, sitä enemmän pussista vapautuu nikotiinia. Arvion mukaan n. tunnin käytön jälkeen nikotiinipussin nikotiinimäärä on kuitenkin laskenut huomattavasti, eikä käytöstä ole enää juuri hyötyä usein myös maku on hiipunut jo tässä vaiheessa.

Chapo nikotiinipussit ovat tupakointiin verrattuna terveellisempi vaihtoehto sillä tupakasta hengitettävä savu sisältää paljon myrkkyjä. Mutta myös Chapo nikotiinipusseja tulee käyttää vastuullisesti, ja niiden sisältämä nikotiini voi aiheuttaa riippuvuutta.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit