paz nikotiinipussit

Paz nikotiinipussit

Paz nikotiinipussit ovat Intialaisen Dholakia Tobacco nimisen yrityksen valmistamia nikotiinituotteita. Yrityksen nimi viittaa tupakkaan, mutta valmistajan tarjoamista nikotiinipusseista tupakkaa ei kuitenkaan löydy.

Paz nikotiinipusseja myydään laajalti suomalaisilla nikotiinituotteita myyvillä verkkokaupoilla, ja käyttäjät ovat arvostelleet Paz nikotiinipussit hyvinkin positiivisesti. Erityisesti nikotiinipussit paz -merkiltä ovat tulleet tunnetuksi sopivasta poraamisen ja maun tasapainosta. Jotkin myymälät tarjoavat jopa alekoodeja nikotiinipusseille.

Laaja maku- ja vahvuusvalikoima tarjoaa käyttäjilleen laidasta laitaan eri tuntuisia ja makuisia paz kokemuksia. Pazin nikotiinipussien vahvuudet ovat väliltä 4 mg/pussi – 20 mg/pussi. Paz nikotiinipussit sopivat erityisesti niille, jotka ovat lopettamassa tupakointia, tai haluavat siirtyä nuuskaamisesta modernimpaan ja siistimpään käyttötapaan. Paz nikotiinipussit sopivat tietysti myös nykyisille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla uusia brändejä ja makuja.

Nikotiinipussit Pazilta

Cool Mint

• Nimi: Cool Mint
• Makuprofiili: Viileä, minttu
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

paz ice blue
Paz ice blue nikotiinipussikiekko on lähes saman näköinen kuin ice cool.

Cool Mint on yksinkertaisesti raikas paz nikotiinipussi. Mintun maku viileällä efektillä luo takuuvarman käyttökokemuksen mintun raikkaudesta pitäville. Jos etsii perusvarmoja paz kokemuksia, Cool Mint on eittämättä yksi parhaista vaihtoehdoista.

Berry Gold Frost

• Nimi: Berry Gold Frost
• Makuprofiili: Marjainen, sitruksinen, minttu, viileä
• Nikotiinipitoisuus: 11,2 mg/pussi

paz nikotiinipussit berry gold

Tämä Berry Gold Frost -niminen nikotiinipussi pakkaa sisäänsä sellaiset makujen tanssiaiset, ettei muualta löydy. Marjainen päämaku sitruksen ja mintun vivahteella, viimeisteltynä viileällä suutuntumalla yllättää kokeneemmankin käyttäjän. Eri makuja voi maistaa koko pussin käyttökaaren ajan.

X-Freeze

• Nimi: X-Freeze
• Makuprofiili: Jäätävä, minttu
• Nikotiinipitoisuus: 11,2 mg/pussi

x-freeze nikotiinipussikiekko

X-Freeze on nimensä veroisesti jäätävä pussi. Yksinkertainen minttu combotettuna jäätävän suutuntuman kanssa on mahtava kokemus. Hyvä maku kylmän tuntuman kanssa ei voi mennä pieleen, ja kylmyys tuntuu yllättävän aina kerta toisensa jälkeen.

Citrus Chill

• Nimi: Citrus Chill
• Makuprofiili: Raikas, sitruuna, hedelmäinen
• Nikotiinipitoisuus: 11,2 mg/pussi

Citrus Chill on nikotiinipussi, joka pakkaa sisäänsä sitruunan ystävälle kaiken mitä voi toivoa, olematta kuitenkaan liian kirpeä. Tunnistettava aidon sitruunan maku mukavan porauksen kanssa on kaiken kaikkiaan toimiva yhdistelmä, kuin maistaisit palan hedelmää.

Paz pussit kokonaisuudessaan

Paz nikotiinipussit ovat osa kasvavaa nikotiinipussimarkkinaa, ja tarjoaa käyttäjilleen tupakattoman vaihtoehdon nikotiinituotteiden maailmaan. Nikotiinipussit ovat värittömiä eivätkä näin värjää hampaita. Lisäksi pussit ovat suunniteltu niin, että pussit vapauttavat makua ja nikotiinia vähitellen tarjoten tasaisen käyttökokemuksen.

Dholakia Tobaccon valmistamat nikotiinipussit sisältävät yleensä mikrokiteistä selluloosaa, erilaisia makuaromeja sekä eriteltyä nikotiinia. Pussit ovat muotoiltu sopivaan pitkulaiseen muotoon tarjoamaan mukavan ja huomaamattoman käytön.

Laadunvalvonta on läsnä koko tuotantoprosessin ajan. Dholakia Tobacco noudattaa valmistuksessaan tiukkoja kansallisia ja kansainvälisiä säädöksiä ja standardeja taaten käyttäjilleen turvallisia ja laadukkaita tuotteita.

 

Löydät Paz nikotiinipussit näistä myymälöistä

Paz kokemuksia

Nikotiinipussit Paz -merkiltä ovat kokemuksemme mukaan erinomainen valinta tavalliselle nikotiinipussien käyttäjälle. Pazin valikoimasta löytyy laajasti makua ja vahvuutta, joten jokainen löytää helposti mieleisensä. Laadukkaat ja mukavasti muotoillut pussit takaavat erinomaisen käyttökokemuksen.

Verrattuna muiden valmistajien makuvalikoimaan erityisesti mintun eri vivahteet ja yhdistelmät muiden makujen kanssa nousee kivasti esille. Kiekoissa on myös tunnistettava ja tyylikäs suunnittelu.

Yhteenveto

Olit sitten jo vakiintunut nikotiinipussien käyttäjä, lopettamassa tupakointia tai vaihtamassa nuuskaamisen puhtaampaan tyyliin, on Pazin nikotiinipussit mainio valinta juuri sinulle. Valikoimasta löydät itsellesi varmasti hyviä makuja ja uusia kokemuksia, joten nappaa valitsemasi tuotteet ostoskoriin ja tilaa nyt!

UKK – Usein Kysytyt kysymykset

Yleisesti Paz nikotiinipussia käytetään 15-60 minuuttia, kuten muitakin nikotiinipusseja. Tässä ajassa nikotiinipussista vapautuu usein kaikki nikotiini ja maku. Omat mieltymykset vaikuttavat kuitenkin käyttöaikaan ja jokainen käyttäjä yleensä löytää sopivan ajan kokemuksen karttuessa.

Nikotiinipussi on pieni tupakaton pussi, joka sisältää nikotiinia ja muita ainesosia. Ne
on suunniteltu asetettavaksi ylähuulen ja ikenen väliin, jolloin nikotiini imeytyy suun
limakalvojen kautta.

Jos nikotiinipussin käyttö aiheuttaa kipua, suositellaan pussin poistamista välittömästi. Mitä luultavimmin nikotiinipussi on voimakkuudeltaan liian vahva, mutta kipu tai ärsytys voi johtua myös yliherkkyydestä. Käänny tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Yleisesti ottaen nikotiinipussit ovat turvallisempia kuin perinteiset tupakkatuotteet, sillä ne eivät sisällä tupakasta lähtevää haitallista savua. Nikotiinipussit ovat yleensä värittömiä, joten ne eivät värjää hampaita perinteisen nuuskan tapaan.

Monille ihmisille nikotiinipussien käyttö apuna tupakoinnin lopettamiseen toimii. Nikotiinipussit tarjoavat nikotiinia ilman tupakan haitallista savua. Täytyy muistaa, että myös nikotiinipussit sisältävät nikotiinia ja aiheuttavat riippuvuutta.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit