lundgrens nikotiinipussit

Lundgrens Nikotiinipussit

Lundgrens nikotiinipussit ovat osa Ruotsalaista Swedish Match -konsernia. Swedish Match on yksi maailman johtavimmista tupakkatuotteiden valmistajista. Yritys on perustettu Ruotsissa ja sillä on pitkä historia tupakka- ja nikotiinituotteiden valmistajana.

Lundgrens tarjoaa useita eri maku- ja vahvuusvaihtoehtoja nikotiinipusseillensa. Lundgrens nikotiinipussit tunnistaa helposti kiekon minimaalisesta designista, jossa brändin nimi on tuotu vahvasti esille kiekon kannessa. Lundgrens tarjoaa käyttäjilleen 8 mg/pussi – 15 mg/pussi vahvuisia nikotiinipusseja. Nikotiinipussit Lundgrens -brändiltä ovat muhkean kokoisia, eivätkä ne myöskään käyttäjien arvostelujen mukaan valuta.

Nikotiinipussit Lungrensilta

Lundgrens Rimfrost

• Nimi: Rimfrost
• Makuprofiili: Minttu, menthol, makea
• Nikotiinipitoisuus: 10 mg/pussi

Suosittu Lundgrens rimfrost nikotiinipussikiekko

Rimfrost tarjoaa eeppisiä Lundgrens kokemuksia. Piparmintun päämakua säestää varsin voimakas menthol, mutta kaiken tämän raikkauden jälkeen makeuden voi silti maistaa. Käyttökokemus on viileähkö, ja vahva nikotiinipitoisuus antaa tälle nikotiinipussille lisää potkua. Rimfrost sopii kaikille mentholista ja mintusta pitäville.

Lundgrens Dunge

• Nimi: Dunge
• Makuprofiili: Metsämarjainen, yrttinen, makea
• Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

Dunge pussit Lundgrenssilta

Dunge onkin sitten sellainen nikotiinipussi Lundgrens -brändiltä, mikä saa makunystyrät heräämään horroksesta. Raikkaat metsämarjojen maut yhdistettynä pirteisiin yrtteihin luo uskomattoman makujen harmonian. Kaiken tämän kruunaa hempeä makeus ja pehmeä pussi, ja täydellinen käyttökokemus on valmis.

Lundgrens Mörk

• Nimi: Mörk
• Makuprofiili: Tumma, tupakka
• Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

Lundgrens Mörk pussit kuva.

Mörk – suomennettuna ”tumma”, on makunsa puolesta nimensä veroinen. Tämän pussin käyttäjä saa lähes perinteisen nuuskan oloisen käyttökokemuksen, ilman hampaiden värjäytymistä. Makuna toimii tummat tupakan eri vivahteet, joten erityisesti entiset tupakoitsijat tai nuuskan käyttäjät suosivat tätä makua. Sopii myös kokeilunhaluisille! 8 mg/pussi nikotiinia antaa mukavan nikotiiniannoksen ja kruunaa kokemuksen.

Lundgrens Vågsvall

• Nimi: Vågsvall
• Makuprofiili: Sitruksinen, ruusunmarja, kanerva
• Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

Lundgrens Vågsvall nikotiinituote

Vågsvall on hieman harvinaisempi makukombo nikotiinipussien maailmassa. Sitruksinen maku ruusunmarjan ja kanervan vivahteella on takuulla maku, jota et muista kokeneesi. Pehmeä ja runsas pussi takaa miellyttävän suutuntuman. Jos etsii, voi mausta löytää vielä pienen vivahteen nuuskamaisuuttakin.

Lundgrens Fjällskog

• Nimi: Fjällskog
• Makuprofiili: Lakka, sitrus, kirpeä, kanerva
• Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

lundgrens fjällskog nikotiinipussit

Tämä kirpeähkö nikotiinipussi on vertaansa vailla. Marjainen lakan maku kirpeällä sitruksen vivahteella luo mukavan makuelämyksen, joka viipyilee suussa. Kanervan omintakeinen maku löytyy myös tämän pussin käyttäjän makunystyröiltä. Tässä yksi erikoisempia, mutta maukkaimpia kokemuksia marjaisuuden ja kirpeyden ystäville.

Tilaa nikotiinipussit täältä

Muuta mainittavaa Lundgrensista

Nikotiinipussit Lundgrens -brändiltä ovat laadukkaiksi ja runsaiksi kehuttuja. Silkinpehmeät pussit suuremmassa koossa ovat monelle käyttäjälle miellyttävä kokemus ja siksi osa niin kutsuttua ”vakikalustoa”. Lundgrens panostaa valmistuksessaan laadukkaisiin ja korkealaatuisiin ainesosiin, sekä koko valmistusprosessin ajan hygieniaan ja laadunvalvontaan. Lundgrens noudattaa tiukkoja turvallisuusstandardeja nikotiinipussien valmistuksessa ja pakkaamisessa varmistaakseen käyttäjiensä turvallisuuden.

Lundgrens kokemuksia

Kokemuksemme mukaan Lundgrens tarjoaa korkealaatuisia, jopa ”premium” tuntuisia nikotiinipusseja. Suurehkot pussit silkinpehmeällä tekstuurilla takaa mukavan käyttökokemuksen. Laaja makuvalikoima ei käy tylsäksi ja makuyhdistelmät osaavat yllättää kerta toisensa jälkeen. Nämä nikotiinipussit pakkaavat myös sisäänsä mukavan määrän nikotiinia, mikä on monelle käyttäjälle plussaa. Verrattuna muihin hieman geneerisimpiin brändeihin voidaan sanoa, että nämä pussit tarjoavat selkeästi eroavan käyttökokemuksen. Mikäli haluat vielä vertailla Lundgrenssia muihin parhaisiin nikotiinipusseihin, löydät ne täältä.

Yhteenveto

Lundgrens nikotiinipussit sopivat kaikenlaisille nikotiinin käyttäjille. Erityisesti ”Mörk” -nikotiinipussi, jossa makuna on tupakan vivahteita, sopii sellaisille tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettaville henkilöille, jotka kaipaavat tuttua makua. Myös kokeilunhaluisille käyttäjille löytyy makujen puolesta runsaasti vaihtoehtoja, ja varmasti sellaisia mitä ei aivan joka brändiltä kävele vastaan. Valitse, kokeile ja nauti!

UKK – Usein kysytyt kysymykset Lundgrens nikotiinipusseista

Yleisesti nikotiinipussia käytetään 15-60 minuuttia. Tässä ajassa nikotiinipussista vapautuu usein kaikki nikotiini ja maku. Omat mieltymykset vaikuttavat kuitenkin käyttöaikaan ja jokainen käyttäjä yleensä löytää sopivan ajan kokemuksen karttuessa.

Lundgrens on laadukas Ruotsalainen brändi, joka tarjoaa laajan makuvalikoiman, ja valikoimasta löytyy myös hieman erilaisempia makuja, jos verrataan yleisempiin makuvaihtoehtoihin. Tämä erottaa heidät muista brändeistä.

Nikotiinipussi on pieni pussin muotoinen tuote, joka sisältää nikotiinia. Nikotiinipussi asetetaan yleensä ylähuulen alle oikealle tai vasemmalle puolelle, josta nikotiini imeytyy suun limakalvojen kautta. Erityisesti nikotiinipussit Lundgrens -merkiltä ovat tunnettuja miellyttävästä suutuntumastaan.

Jos nikotiinipussin käyttö aiheuttaa kipua, suositellaan pussin poistamista välittömästi. Mitä luultavimmin nikotiinipussi on voimakkuudeltaan liian vahva, mutta kipu tai ärsytys voi johtua myös yliherkkyydestä. Käänny tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Monille ihmisille nikotiinipussien käyttö apuna tupakoinnin lopettamiseen toimii. Nikotiinipussit tarjoavat nikotiinia ilman tupakan haitallista savua. Täytyy muistaa, että myös nikotiinipussit sisältävät nikotiinia ja aiheuttavat riippuvuutta.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit