Snatch Nikotiinipussit arvostelu ja myyntipaikat.

Snatch Nikotiinipussit

Yleistietoa Snatch nikotiinipusseista

Snatch nikotiinipussit ovat Consumer Brand Internationalin (CBI) käsialaa. Consumer Brand International on työskennellyt erilaisten tupakattomien tuotteiden kanssa jo yli 20 vuotta. CBI:n pääkonttori sijaitsee Tsekeissä, ja Snatch nikotiinipussien valmistus on toteutettu EU:n standardien ja valvonnan mukaisesti.

Nikotiinipussit Snatch -brändiltä ovat 0,7 g kokoisia, ja kiekot pakkaavat sisäänsä 20 kpl nikotiinipusseja. Nikotiinipussien vahvuus vaihtelee 4 mg/pussi -30 mg/pussi väliltä, joten valikoimasta löytyy nikotiinipusseja aloittelijasta aina kokoeneempaan käyttäjään. Snatch nikotiinipussit ovat tunnettuja erityisesti vahvasta poraamisestaan.

Nikotiinipussit Snatchilta

Snatch Forest Fruits

• Nimi: Forest Fruits
• Makuprofiili: Marjaisa, makea
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Frozen fruits maku on hedelmäinen.

Forest Fruits tarjoaa käyttäjälle nimensä mukaan metsämarjaisia Snatch kokemuksia. Metsämarjojen makeat ja raikkaat maut sulautuvat yhteen tässä silkinpehmeässä pussissa. Mahtava valinta marjoista pitäville. Forest fruits tarjoaa miedompaa porausta Snatch valikoimasta, ja 4 mg/pussi nikotiinipitoisuus sopii myös aloitteleville käyttäjille.

Snatch Frozen

• Nimi: Frozen
• Makuprofiili: Jäätävä, menthol
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Snatch frozen on brändin klassikko tuote

Frozen on valinta vahvasta mintusta pitäville. Jäätävän tuntuinen ja vahvasti poraava nikotiinipussi on ikoninen kombo, joka toimii aina.

Snatch Arctic Mint

• Nimi: Arctic Mint
• Makuprofiili: Minttu, makea, jäätävä
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Arctic Mint nikotiinipussi Snatchilta

Arctic Mint on mintun ystävien valinta. Kylmä suutuntuma yhdistettynä mintun raikkauteen ja maukeuteen luo ihanteellisen käyttökokemuksen, joka toimii sellaisenaan. Tuntuva poraus kruunaa kombon.

Snatch Chilli Mint

• Nimi: Chilli Mint
• Makuprofiili: Chili, vahva, minttu
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Tulinen Snatch chili mint on sähäkkä

Chilli Mint antaa käyttäjälleen aivan uudenlaisen kokemuksen. Chilin tulisuutta on taitettu mintun makealla vivahteella, mutta potkua tästä pussista löytyy. Tulinen pussi vahvalla porauksella on valinta heille, jotka vaativat nikotiinipussiltansa rajua potkua.

Snatch Citrus

• Nimi: Citrus
• Makuprofiili: Sitrus, makea, hedelmäinen
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Snatch Citrus nikotiniipussit.

Citrus tarjoilee raikkaita sitrushedelmien makuja silkinpehmeässä pussissa. Sitrushedelmien happamuus ja makeus luo makujen harmonian ilman kovaa porausta.

Snatch kokemuksia

Kokemuksemme mukaan Snatch tarjoaa laajan valikoiman mintun ja mentholin makuisia tuotteita, ja on onnistunut siinä hyvin. Kylmyyden tunnetta on tuotu hyvin ”Frozen” tuotevalikoimassa, ja nimi on oikeutettu. Myös muita makuvaihtoehtoja löytyy mukavasti, joten tuotevalikoimasta on helppo etsiä itselleen suosikit. Markkinoille on tuotu rohkeasti myös erikoisempaa nikotiinipussia, esimerkiksi ”Chilli Mint”, joka kertoo, että kokeilunhalua löytyy, mikä on käyttäjien puolesta hyvä asia.

Yhteenveto

Nikotiinipussit Snatch -brändiltä ovat loistava tuoteryhmä. 0,7 g kokoiset pussit tarjoavat hyvän määrän makua ja nikotiinia, ja silkinpehmeät pussit viimeistelevät käyttömukavuuden. Tältä brändit löytyy vahvat nikotiinipussit, sekä vähä nikotiiniset pussit.Snatch nikotiinipussit ovat vahvuuksiltaan 4 mg/pussi – 30 mg/pussi, joten valinnan varaa on riippuen tarpeistasi. Nikotiinittomia nuuskia Snatchilla ei siis ole tarjota.

Olit sitten lopettamassa tupakointia, vaihtamassa nuuskaamista modernimpaan nikotiinin käyttötapaan tai jo kokeneempi nikotiinipussien käyttäjä, Snatch tarjoaa sinulle laajan valikoiman laadukkaita nikotiinipusseja.

Nikotiinipussit Snatch -brändiltä ovat terveellisempi vaihtoehto nuuskaamisen ja tupakoinnin sijaan, eikä se värjää hampaita kuten perinteinen nuuska. Jos olet vasta aloittamassa nikotiinipussien käytön, suosittelemme valitsemaan tuotteita, joissa on alhaisempi nikotiinipitoisuus.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Nikotiinipussi asetetaan ylähuulen alle huulen ja ikenen väliin. Nikotiinipussi vapauttaa hiljalleen makua ja nikotiinia, ja jotkut nikotiinipussit tuottavat “poraavaa” tuntumaa. Nikotiinipussia suositellaan käytettävän 15–60 minuuttia, tähän kuitenkin vaikuttaa henkilökohtaiset mieltymykset ja jokainen voi itse päättää mikä aika on itselle sopiva. Yleisesti 60 minuutin jälkeen pussi on vapauttanut kaiken nikotiinin ja maun eikä sen jälkeinen käyttö enää ole hyödyllistä.

Nikotiinipussit tulee säilyttää kuivassa, viileässä ja valolta suojatussa paikassa. Paras säilytyslämpötila on huoneenlämpö ja ne tulisi pitää poissa suorasta auringonvalosta ja kosteudesta. Suositeltavaa on säilyttää ne alkuperäispakkauksessaan suljettuna, jotta ne pysyvät tuoreina ja säilyttävät makunsa. Lisäksi on tärkeää pitää nikotiinipussit poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

Emme suosittele käyttämään nikotiinipusseja raskauden tai imetyksen aikana tai silloin, jos sinulla on muita terveydellisiä esteitä nikotiinipussien käyttämiselle. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet epävarma voitko käyttää nikotiinipusseja..

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit