zeus nikotiinipussit

Zeus Nikotiinipussit

Zeus on VivaSnus Oü:n nikotiinipussi -brändi. VivaSnus Oü on vuonna 2023 rekisteröity Virolainen yritys, joka valmistaa muun muassa Zeus nikotiinipussit. Zeus nikotiinipussit valmistetaan Latviassa. Latvia on tunnettu laadukkaasta nikotiinipussien valmistusprosessista, jonka vuoksi myös Zeus nikotiinipussit ovat vertaansa vailla.

Zeus tarjoaa käyttäjilleen laadukkaan makuvalikoiman, jonka pääpaino pyörii mintun ja hedelmien sekä niiden yhdistelmien ympärillä. Nikotiinipussit Zeus -brändiltä kattaa myös laajan valikoiman eri nikotiinipitoisuuksia 4 mg/pussi aina 20 mg/pussi asti. Laajan maku- ja vahvuusvalikoiman vuoksi löydät varmasti itsellesi täydellisiä Zeus kokemuksia. Zeuksen myyntipakkaukset pitävät sisällään 20kpl nikotiinipusseja.

Nikotiinipussit netistä saat näistä myymälöistä

Nikotiinipussit Zeukselta

Zeus nikotiinipussi – Arctic Freeze

• Nimi: Arctic Freeze
• Makuprofiili: Minttu, kylmä
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Zeus arctic freeze nikotiinipussi

Tämä Zeuksen nikotiinipussi luo käyttäjälleen viileän minttuisen käyttökokemuksen. Sopiva poraus yhdistettynä viileään ja makeaan minttuun on yhdistelmä mikä ei voi mennä pieleen. Silkinpehmeä slim – annospussi on huomaamaton ja antaa mukavan pehmeän suutuntuman.

Zeus nikotiinipussi – Frozen Citrus

• Nimi: Frozen Citrus
• Makuprofiili: Sitruksinen, makea, viileä
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Frozen citrus nikotiinipussit zeukselta

Frozen Citrus on zeuksen sitruksisen makuprofiilin keulakuva. Makuprofiili on makea, sitruunan vivahteilla ja viilentävällä efektillä luotu taideteos. Mukavasti poraavan slim -pussin kanssa käyttökokemus on mahtava. Frozen Citrus sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen kaikille sitruksen ystäville.

Zeus nikotiinipussi – Mint Rage Strong

• Nimi: Mint Rage Strong
• Makuprofiili: Minttu, vahva, kylmä
• Nikotiinipitoisuus: 20 mg/pussi

Zeuksen mint rage nikotiinipussit

Mint Rage Strong on kokeneille mintun rakastajille. Tämä viattoman näköinen slim- pussi pakkaa sisäänsä tuplamintun kylmän potkun. Jos pidät vahvasta ja kylmästä mintun mausta, Mint Rage Stormista saat irti sen mitä halusitkin.

Zeus nikotiinipussi – Tropic Burst

• Nimi: Tropic Burst
• Makuprofiili: Trooppiset hedelmät, makea
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Zeus nikotiinipussit Tropic Burst.

Tropic Burst on yhdistelmä makeimpien ja raikkaimpien trooppisten hedelmien makua. Pussi pussilta löydät trooppisten hedelmien mausta uusia syvyyksiä ja vivahteita, joten Tropic Burstiin et takuulla kyllästy! Slim – annospussi takaa myös silkinpehmeän ja mukavan suutuntuman.

Zeus nikotiinipussi – Frozen Citrus Strong

• Nimi: Frozen Citrus Strong
• Makuprofiili: Sitruksinen, makea, viileä
• Nikotiinipitoisuus: 20 mg/pussi

Frozen Citrus Strong on kokeneemmille käyttäjille sopiva sitruksinen nikotiinipussi. Vahva 20 mg/pussi nikotiinia sisältävä nikotiinipussit zeus -brändiltä takaavat makean ja sitruksisen profiilin. Joten jos kaipaat raikkaita makuja vahvan nikotiinipitoisuuden kanssa, on Frozen Citrus Strong sinun valintasi.

Laatu ja turvallisuus edellä

Zeus nikotiinipussit valmistetaan Latviassa. Zeuksen, kuten muidenkin nikotiinipussien valmistuksen aikana nikotiinipussit käyvät läpi useamman valvotun ja reguloidun prosessin. Nikotiinipussit valmistetaan laadukkaista raaka-aineista, kuten selluloosasta, nikotiinista ja aromeista. Nikotiini on puhdistettu eikä se sisällä tupakkaa. Nämä raaka-aineet sekoitetaan yhteen, ja valmiilla massalla täytetään sopivaan muotoon leikatut annospussit. Täytetyt annospussit pakataan 20:n kappaleen myyntipakkauksiin; kiekkoihin. Nämä kiekot saavat vielä yllensä näyttävän Zeuksen brändin designin, jonka jälkeen kiekot ovat valmiita jakeluun. Laadunvalvonta on läsnä koko valmistusprosessin ajan.

Zeus kokemuksia

Kokemuksemme mukaan nikotiinipussit zeus -brändiltä ovat vertaansa vailla. Zeuksen kokemus luoda makuja mintun ja hedelmäisten makujen ympärille näkyy ja maistuu tuotteissa. Laaja nikotiinipitoisuus tarjoaa myös laajalle asiakaskunnalle valikoimaa. Silkinpehmeät slim -pussit, ja kiekon viimeistelty ja tunnistettava design viimeistelee kokemuksen. Verrattuna esimerkiksi Lundgrens nikotiinipusseihin Zeus nikotiinipussit ovat pienempiä, mikä on monen käyttäjän mieleen.

Yhteenveto Zeus nikotiinipusseista

Zeus nikotiinipussit sopivat kaikille nikotiinin käyttäjille. Olitpa sitten lopettamassa tupakointia tai vaihtamassa nuuskaamisen modernimpaan ja siistimpään käyttötapaan, ovat Zeuksen nikotiinipussit oiva valinta. Nikotiinipussit ovat valkoisia eivätkä sisällä tupakkaa, joten ne eivät värjää hampaita.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Yleisesti Zeus nikotiinipussia käytetään 15-60 minuuttia. Tässä ajassa nikotiinipussista vapautuu usein kaikki nikotiini ja maku. Omat mieltymykset vaikuttavat kuitenkin käyttöaikaan ja jokainen käyttäjä yleensä löytää sopivan ajan kokemuksen karttuessa.

Yksi Zeus pakkaus sisältää 20kpl slim -mallisia nikotiinipusseja.

Nikotiinipussi on pieni pussin muotoinen tuote, joka sisältää nikotiinia. Nikotiinipussi asetetaan yleensä ylähuulen alle oikealle tai vasemmalle puolelle, josta nikotiini imeytyy suun limakalvojen kautta. Erityisesti nikotiinipussit Zeus -brändiltä ovat tunnettuja miellyttävästä ja pehmeästä suutuntumasta.

Nikotiinipussit ovat tupakointiin verrattuna terveellisempi vaihtoehto sillä tupakasta hengitettävä savu sisältää paljon myrkkyjä. Mutta myös nikotiinipusseja tulee käyttää vastuullisesti, ja niiden sisältämä nikotiini voi aiheuttaa riippuvuutta.

Emme suosittele käyttämään nikotiinipusseja raskauden tai imetyksen aikana tai silloin, jos sinulla on muita terveydellisiä esteitä nikotiinipussien käyttämiselle. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet epävarma voitko käyttää nikotiinipusseja.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit