siberia nikotiinipussit

Siberia Nikotiinipussit

Siberia nikotiinipussit ovat suosittuja suomalaisten keskuudessa useista syistä. Ensinnäkin ne tarjoavat käyttäjilleen kätevän ja huomaamattoman tavan nauttia nikotiinista ilman tupakoinnin haittoja. Pussit ovat myös hajuttomia, eivätkä värjää hampaita.

Siberia-pussit ovat erityisen suosittuja niiden hyvin vahvan nikotiinipitoisuuden vuoksi, mikä tarjoaa kaikille varmasti riittävästi potkua. Tämä voi auttaa käyttäjiä tyydyttämään nikotiinitarpeensa nopeasti ja tehokkaasti. Mauissakin on mistä valita!

Siberia, mutta Ruotsista

Siberiasta ei äkkiseltään tule Ruotsi ensimmäisenä mieleen, mutta tämä tuotemerkki on tosiaan kotoisin Ruotsista, Enköpingistä. Kyseessä on paikallisen GN Tobacco -yhtiön laadukas mutta edullinen nikotiinipussituotemerkki.
Siberia nikotiinipussi on varsin voimakas, mikä ei toisaalta tule yllätyksenä niille, jotka ovat joskus käyttäneet saman tuotemerkin nuuskaa. Kyseessä on tupakaton ja kokovalkoinen vaihtoehto, mikä tarkoittaa myös sitä, että hampaat eivät värjäänny. Pussit valmistetaan Engköpingissä ja sama yrityksen tuotemerkkejä on myös HIT ja White Fox.

Siberia nikotiinipussit valikoima

Nikotiinipussit Siberia ovat saatavilla kuudessa eri muodossa. Muoto vaihtelee tuotteesta riippuen ja käytännössä kaikki muodot on kehitetty niin, että ne ovat huomaamattomia. Nikotiinipussit, jotka maistuvat viileältä mintulta, sisältävät 33 mg/g nikotiinia ja ne on suunnattu kokeneille käyttäjille, jotka nauttivat erittäin voimakkaista nikotiinielämyksistä.

Siberia Regular All White

Siberia Regular All White nikotiinipussit sisältävät 24 mg nikotiinia per pussi. Vahvuuden takia nämä pussit ovat erinomainen valinta varsinkin kokeneille käyttäjille, jotka haluavat kunnolla potkua. Makuna on minttu.

all white nikotiinipussit siberialta

Pusseissa on 0,8 grammaa ainetta, mikä vastaa monien suosittujen nuuskamerkkien määriä. Jos haluat säilyttää tuotetta yli muutaman päivän, on suositeltavaa laittaa nikotiininuuska jääkaappiin tai muuhun viileään paikkaan (ei kuitenkaan pakastimeen tai pakkaseen).

Siberia Super Slim

Siberia Super Slim on erittäin voimakas nikotiinituote, jonka hinta on noin 4,30 euroa. Tämä tuote tarjoaa erittäin voimakkaita tuntemuksia ja sisältää suuren määrän nikotiinia. Sen maku on minttuinen ja varsin viileä.

siberia super slim
Siberia Super Slimin tarkoituksena on antaa käyttäjälleen suurella nikotiinipitoisuudella suuria fiiliksiä. Nikotiinipitoisuus on 33 mg/1g ja yhdessä purkissa on 22 pussia.

Siberia Maxi

Siberia Maxi tarjoaa erittäin voimakkaan nikotiinikokemuksen, sillä jokainen pussi sisältää uskomattomat 49,5 mg nikotiinia. Se on siis suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät huipputehokasta tuotetta. Suuresta nikotiinipitoisuudesta joutuu myös maksamaan hieman enemmän, yhden purkin hinta on karvan verran yli 5 €.

Siberia Maxin pussit ovat ”maxi”-muodossa, mikä tarkoittaa, että ne painavat 1,5 grammaa. Hieman suuremmasta koosta johtuen nämä myös tuntee huulellaan helpommin. Tuotteen maku on minttuinen ja jokaisessa purkissa on 12 nikotiinipussia.

Siberia Slim All White 24 mg

Siberia Slim All White 24 mg on voimakas nikotiinipussi, joka tarjoaa voimakkaan käyttökokemuksen. Jokainen pussi sisältää 24.8 mg nikotiinia ja nikotiinipitoisuus on 33 mg/g, mikä tekee siitä vahvan vaihtoehdon nikotiiniin tottuneillekin. Tuhti 0,8 grammaa painava nikotiinipussi.
Kylmä mintun maku tekee tästä pussista raikkaan vaihtoehdon.

Yhdessä purkissa on 20 nikotiinipussia, ja on suositeltavaa säilyttää niitä jääkaapissa tai muussa viileässä paikassa. Tuotteen hinta on alle 6 euroa, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon voimakkaan nikotiinikokemuksen ystäville.

Muuta tärkeää Siberia pusseista

Siberia on siis ruotsalaisen GN Tobaccon nikotiinimerkki HIT:n ja White Foxin lisäksi. Kyseessä on laadukas yritys, joka panostaa merkittävästi tuotekehitykseen ja tarjotakseen aina turvallisia tuotteita. Tuotetta valittaessa on syytä kiinnittää huomiota nikotiinipitoisuuteen ja pussin muotoon. Käyttäjä voi valita jonkin näistä muodoista: Normaali, Slim, Mini, Ultra Slim, Long, Maxi ja Super Slim. Kaupasta näitä nikotiinipusseja ei tuppaa saamaan.

Nikotiinipussit helposti ja edullisesti näistä myymälöistä

Siberia nikotiinipussit kokemuksia

Vahvan nikotiinipitoisuuden takia Siberia kokemuksia kertyy varsinkin heille, jotka haluavat intensiivisen käyttökokemuksen. Kun pussissa on 49,5 mg nikotiinia, on fiilis aivan eri kuin silloin, kun pussissa on vain 4 mg nikotiinia.

Siberia kokemuksia terävöittää viileä mintun maku. Siberia nimi viittaakin tämän pussin viileyteen ja juuri tämä raikas viileys erottaa tämän monista muista nikotiinipussimerkeistä.

Yhteenveto

Siberia nikotiinipussi on varma valinta niille, jotka pitävät mintusta, haluavat raikkaan makuisen pussin ja jotka kaipaavat kunnolla potkua. Vahvimmat tuotteet sopivat kokeneille käyttäjille, mutta eivät ole paras vaihtoehto uusille käyttäjille. Tuote on saatavissa monessa eri muodossa, joten jokainen varmasti löytää omaan huuleensa sopivan version.

UKK – Usein Kysytyt kysymykset

Nikotiinipussit Siberia ovat tunnettuja erittäin voimakkaasta nikotiinikokemuksestaan. Ne sisältävät suuria määriä nikotiinia ja tarjoavat intensiivisen käyttökokemuksen.

Nuuska on perinteinen tupakkatuote, kun taas nikotiinipussit ovat tupakattomia ja sisältävät nikotiinia ilman tupakan lehtien käyttöä.

Nikotiinipussi asetetaan ylähuulen alle, missä se vapauttaa nikotiinia asteittain. Pussia ei tarvitse purra kuten purutupakkaa.

Kuten kaikki muutkin nikotiinituotteet, myös Siberia nikotiinipussi voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten pahoinvointia, huimausta ja sydämentykytystä. On tärkeää käyttää niitä kohtuullisesti ja ohjeiden mukaan.

Nikotiinipussit Siberia voivat tarjota apua tupakoinnin lopettamisessa, sillä niissä on nikotiinia, mutta ne eivät sisällä esimerkiksi tupakansavua.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit