Velo Nikotiinipussit

Yleisesti Velosta

Velo on tunnettu nikotiinipussi merkki, joka on erityisen suosittu tupakattomien nikotiinipussien markkinoilla. Brändi tunnetaan helposti saatavilla olevista tuotteistaan, raikkaista mauistaan ja stimuloivista nikotiiniannoksistaan.

Velo nikotiinipussit ovat täysin tupakattomia, ja niiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen. Tuotteet koostuvat männyn ja eukalyptuksen kuiduista. Velo tarjoaa monia erilaisia makuja ja vahvuuksia, ja niiden käyttö on huomaamatonta niiden ohuen muotoilun ansiosta.

Velo nikotiinipussit ovat saatavilla useissa eri vahvuuksissa ja makuvaihtoehdoissa, ja ne ovat suosittuja niiden pitkäkestoisen maun ja energisoivan vaikutuksen vuoksi. Tuotteet ovat saatavilla monissa eri koossa, mukaan lukien minikoko. 100% tupakattomat Velo pussit ovat osa kansainvälistä British American Tobacco -yhtiötä, joka on uranuurtaja nikotiinittomien tuotteiden kehittämisessä.

Velo oli aiemmin tunnettu nimellä LYFT, mutta brändi muutti nimensä Veloksi vuoden 2022 alkupuolella. Tuotteiden maku ja nikotiinin vahvuus pysyivät samoina, vain purkkien nimet muuttuivat.

Velo nikotiinipussit voi tilata useista verkkokaupoista. Niitä on saatavilla myös monissa kaupoissa Suomessa.

Katso Velo nikotiinipussit saatavuus näistä verkkokaupoista

Velo pussien edut

Velo-nikotiinipussien valikoima kattaa useita eri makuja ja vahvuuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin käyttäjien mieltymyksiin. Tässä on joitakin yksityiskohtia heidän tuotevalikoimastaan.

Maut. Velo tarjoaa useita erilaisia makuja, jotka vaihtelevat raikkaista ja hedelmäisistä vaihtoehdoista, kuten sitruuna ja minttu, rikkaampiin ja syvempiin makuihin. Tämä monipuolinen Velo nikotiinipussi makuvalikoima on suunniteltu miellyttämään laajaa käyttäjäkuntaa.

Vahvuudet. Tuotteet sisältävät erilaisia nikotiinipitoisuuksia, jotka sopivat sekä uusille käyttäjille että kokeneemmille nikotiinin käyttäjille. Miedommat vaihtoehdot tarjoavat kevyemmän kokemuksen, kun taas vahvemmat versiot tarjoavat voimakkaamman nikotiiniannoksen.

Koko ja muotoilu. Velo nikotiinipussit on suunniteltu olemaan huomaamattomia ja mukavia käyttää. Ne ovat yleensä pienikokoisia, valkoisia pusseja, jotka asetetaan huulen alle. Niiden muotoilu minimoi vuotamisen ja maksimoi nikotiinin imeytymisen.

Velon ice cool slim
Velon Ice Cool Slim pusseja saa jopa joistain lähikaupoista.

Pakkaus. Velo nikotiinipussit on pakattu houkuttelevasti ja ne on suunniteltu olemaan helposti mukana kuljetettavia. Pakkaukset sisältävät yleensä tietoa tuotteen mausta, vahvuudesta ja käyttöohjeista. Kiekot sisältävät useimmiten 20 kpl nikotiinipusseja.

Tarkempaa Tietoa Velo Nikotiinipusseista

Pussi valikoima

VELO nikotiinipussit ovat tarjolla useilla makuvaihtoehdoilla ja ne on suunniteltu vastaamaan erityisesti käyttäjien mieltymyksiä, ja ne tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia makuja. Tässä on lisätietoja esimerkkejä brändin nikotiinipussien mauista:

 • VELO Wintergreen tarjoaa viileän, raikkaan ja kanervaisen wintergreen-maun, joka on suosittu monien nuuskan ja purukumin käyttäjien keskuudessa.
 • VELO Spearmint on raikkaan ja virkistävän mintun maun, joka on hieman makeampi kuin perinteinen minttu.
 • VELO Mint nikotiinipussit ovat perinteisen mintun makuisia, ja tarjoaa käyttäjilleen raikkaan ja puhtaan kokemuksen.
 • VELO Ice Cool on toinen perinteinen nikotiinipussimaku, jonka laatuun voi luottaa. Velo Ice cool pussia voisi kuvailla talvisen raikkaaksi.

velo mint nikotiinipussikiekko

 • VELO Citrus tarjoaa raikkaan ja happaman sitruskokemuksen, joka yhdistää erilaisia sitrushedelmiä.
 • VELO Dragon Fruit on eksoottinen maku ja tarjoaa ainutlaatuisen trooppisen makuelämyksen, joka perustuu pitaijan makuun.
 • VELO Peppermint nikotiinipussi on voimakkaampi ja viileämpi mintun maku, joka tarjoaa voimakkaan raikkaan tunteen.
 • VELO Citrus Burst maku yhdistää useita erilaisia sitrusmakuja räjähtäväksi ja virkistäväksi makukokemukseksi.
 • VELO Cinnamon pussin maku tarjoaa lämpimän ja mausteisen kanelin maun, joka on erilainen kuin muut minttupohjaiset vaihtoehdot.
 • VELO Black Cherry nikotiininuuska on makean ja rikkaan kirsikan maku, joka erottuu muista perinteisistä hedelmämauista.
 • VELO Coffee on suunnattu kahvin ystäville, tarjoten laajan ja aromikkaan kahvin maun.
 • VELO X-Strong on vahvempi maku, joka tarjoaa vahmemman nikotiinipotkun. Velo X-strong on kokeneemmille käyttäjille.

Velo Freeze max nikotiinipussi

Nikotiinivahvuudet

VELO-nikotiinipussien nikotiinivahvuudet ja pakkauskoot on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja erilaisille käyttäjille.

2mg on alhaisin saatavilla oleva nikotiinivahvuus ja se on suunnattu käyttäjille, jotka etsivät mietoa nikotiinikokemusta tai yrittävät vähentää nikotiinin käyttöä. Se voi olla myös hyvä vaihtoehto ensikertalaisille tai niille, jotka ovat herkempiä nikotiinille. On hyvä muistaa että alhainen nikotiinimäärä ei tarkoita ettei pussi ”potkisi” paljon.

Keskivahvuinen 4mg nikotiinipussi vaihtoehto on suunniteltu niille, jotka haluavat kohtuullisen nikotiinikokemuksen. 4mg Velo nikotiinipussit voi olla sopiva niille, jotka ovat jo tottuneet nikotiinituotteisiin ja etsivät tasapainoista vaikutusta.

7mg on korkein saatavilla oleva Velo pussien vahvuus ja se on tarkoitettu kokeneille käyttäjille, jotka haluavat voimakkaamman nikotiinivaikutuksen. Tämä voi olla sopiva vaihtoehto raskaammille tupakoitsijoille tai niille, jotka käyttävät säännöllisesti vahvoja nikotiinituotteita.

X-freeze nikotiinipussi

Velo Kokemuksia

Velo on merkittävä nikotiinipussibrändi tupakattomien nikotiinipussien alalla. Ympäristöystävälliset tuotteet valmistetaan pohjoismaisen männyn ja eukalyptuksen kuiduista. Aiemmin LYFT-nimellä tunnettu, Velo nikotiinipussit tarjoavat laajan valikoiman makuja ja nikotiinivahvuuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjämieltymyksiä. Velo nikotiininuuska tuotteet ovat huomaamattomia käyttää ja tunnettuja pitkäkestoisesta maustaan ja energisoivasta vaikutuksestaan.

Makuvaihtoehtoja ovat muun muassa perinteiset mintut, raikkaat sitrukset ja eksoottiset maut kuten dragon fruit, ja ne ovat saatavilla eri vahvuuksina (2mg, 4mg, 7mg) käyttäjän tarpeiden mukaan. Velo nikotiinipussit ovat 100% tupakattomia, saatavilla sekä verkkokaupoista että fyysisistä myymälöistä. Pakkaukset ovat käytännöllisiä ja informatiivisia, ja tuotteet on suunniteltu maksimoimaan käyttömukavuus ja nikotiinin imeytyminen.

Kerro omat kokemuksesi arviosi alapuolella löytyvään kommenttiosioon!

1 1 äänestä
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Vanhin
Uusin Suosituin
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit
Kimmo
Kimmo
2 kuukaudet sitten

Velo max freeze, aivan järkyttävää. Yksi pussi tätä riitti… Jälkimaku karsea, toisaalta potku puuttuu täysin näinkin vahva tuote kuitenkin.