Kurwa nikotiinipussit

Kurwa Nikotiinipussit

Yleistä Kurwa nikotiinipusseista

Kurwa nikotiinipussit ovat Flavour Labs -nimisen yrityksen kädenjälkeä. Kurwa nikotiinipussit on valmistettu Unkarissa tarkan valvonnan alla. Valmistusta valvovat paikalliset viranomaiset sekä Euroopan komissio ja sen alaiset viranomaiset.

Nikotiinipussit kurwa -brändiltä sisältävät laadukkaita raaka-aineita, kuten mikrokiteistä selluloosaa ja eriteltyä nikotiinia. Tupakkaa kurwan nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan, ja ne ovatkin terveellisempi ja siistimpi tapa käyttää nikotiinia kuin perinteinen nuuska tai tupakointi. Nikotiinipussit ovat valkoisia, eivätkä ne värjää hampaita, eivätkä ne myöskään sisällä tupakan savusta aiheutuvia myrkkyjä.

Mikä tekee Kurwa pusseista erikoisia

Kurwa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia makuja sekä vahvuuksia. Nikotiinipitoisuudet ovat 4 mg/pussi – 28,6 mg/pussi väliltä. Aivan kaikkia pusseja ei saa siis Suomessa kaupasta, tai tuodakaan. Makuvalikoima on erittäin laaja, ja on saavuttanut suuren suosionsa erityisesti karkki- ja purkkamaisista mauistaan, joita löytyy paljon. Kurwa nikotiinipussit sopivatkin erityisesti henkilöille, jotka ovat persoja makealle, sillä tarjolla on erityisen makeita Kurwa kokemuksia.

Kurwa nikotiinipussit ovat yleensä hieman muita nikotiinipusseja kuivempia, ja monet ovatkin tykästyneet Kurwan luomaan suutuntumaan. Kurwan kiekot sisältävät yleensä 20 kpl nikotiinipusseja.

Nikotiinipussikaupat, joista Kurwa pussit mahdollisesti löytyvät

Nikotiinipussit Kurwa brändiltä

Kurwa Cocopilada – Mango Juicy

 • Nimi: Cocoplada – Mango Juicy
 • Makuprofiili: Pinacolada, makea, hedelmäinen, mango
 • Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

cocopilada mango juice pussit

Cocopilada – Mango Juicy tarjoaa Kurwa kokemuksia kuin suoraan Karibian rannikolta. Pinacoladan kookosmainen maku yhdistettynä trooppiseen mangoon luo makujen harmonian, joka tyydyttää makeasta pitävän seikkailuhalun. Mukavan kesäinen makuyhdistelmä!

Kurwa Blackcurrant – Purple Grape

 • Nimi: Blackcurrant – Purple Grape
 • Makuprofiili: Mustaherukka, viinirypäle, makea, hapan
 • Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Blackcurrant purple grape

Blackcurrant – Purple Grape on samalla makea, ja hieman hapan makuyhdistelmä, joka saa makuprofiilinsa viinirypäleistä ja mustaherukoista. Hauska marjaisa makuyhdistelmä, joka toimii.

Kurwa Kiwi Apple

 • Nimi: Kiwi Apple
 • Makuprofiili: Omena, kiivi, hedelmäinen, hapan
 • Nikotiinipitoisuus: 12,3 mg/pussi

Kiwi Apple pussimaku kurwalta

 

Apple Kiwi tarjoaa hedelmäisiä ja kirpakoita Kurwa kokemuksia. Omenan ja kiivin happamuus ja makeus ovat kokeilemisen arvoinen makuyhdistelmä. 12,3 mg/pussi nikotiinipitoisuus luo pussille tavanomaista kovemman porauksen, joten emme suosittele tätä tuotetta aloitteleville käyttäjille.

Kurwa Just Berries – Forest Berries

 • Nimi: Just Berries – Forest Berries
 • Makuprofiili: Makea, marjaisa
 • Nikotiinipitoisuus: 16,3 mg/pussi

forest berries nikotiinipussi

Just Berries – Forest Berries on täydellinen valinta marjojen makeudesta ja vahvasta nikotiinipitoisuudesta pitäville käyttäjille. Sekoitettujen metsämarjojen makeus ja kova poraus on kombo, joka toimii varmasti. Ei suositella aloitteleville käyttäjille.

 

Pussi Myymälät Netissä

Kurwa kokemuksia

Kokemuksemme mukaan nikotiinipussit Kurwa -brändiltä ovat saavuttaneet suosionsa erityisesti laajan karkkimaisen makukokoelmansa ansiosta.

Erityisesti marjaisat ja hedelmäiset maut tuntuvat kelpaavan Kurwan valikoimasta, ja Flavour Labs tuntuukin satsaavan niiden valmistukseen, kun katsoo valikoiman laajuutta ja innovatiivisuutta.

Kurwalla on myös tarjolla erityisen laaja valikoima eri vahvuisia nikotiinipusseja, joten jokaisen on helppo löytää itselleen sopivia nikotiinipusseja, olit sitten aloitteleva käyttäjä tai jo kokenut konkari.

 

Yhteenveto

Kurwa nikotiinipussit ovat terveellisempi vaihtoehto tupakoinnille ja nuuskaamiselle. Nikotiinipussit ovat valkoisia, eivätkä ne värjää hampaita kuten perinteinen nuuska. Nikotiinipussit eivät myöskään sisällä tupakkaa, joten et altistu samanlaisille myrkyille, jota tupakasta saisit. Täytyy kuitenkin muistaa, että nikotiinipussitkin sisältävät nikotiinia, joka aiheuttaa riippuvuutta.

Kurwalta löytyy laaja valikoima eri makuisia ja vahvuisia nikotiinipusseja, joten jokainen löytää itselleen varmasti mieleisensä nikotiinipussit.

Kurwan nikotiinipussit ovat muihin yleisiin nikotiinipusseihin verrattuna kuivempia, ja monet pitävät tästä ominaisuudesta.

 

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Jos et ole aikaisemmin käyttänyt nikotiinipusseja, suosittelemme aloittamaan käytön miedommista vaihtoehdoista, esimerkiksi 4 mg/pussi. Tarvittaessa voi sitten siirtyä vahvempiin pusseihin.

Suosittelemme Kurwa nikotiinipusseja ainoastaan yli 18-vuotiaille tupakointia tai nuuskaamista lopettaville henkilöille.

Yleensä Kurwa nikotiinipusseja käytetään 15–60 minuuttia, mutta käyttöaika riippuu usein käyttäjän omista mieltymyksistä. Kuitenkin viimeistään tunnin käytön jälkeen nikotiinipussista on imeytynyt kaikki maku ja nikotiini, eikä käytöstä ole enää hyötyä.

Kurwa mikotiinipussit ovat käyttötavoiltaan ja tarkoituksiltaan hyvin samantapaisia kuin nuuska. Nikotiinipussit eivät kuitenkaan sisällä tupakkaa, vaan nikotiini on eriteltyä ja puhdistettua. Kurwa pussit ovat myös valkoisia eivätkä ne värjää hampaita.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit