Nikotiinipussit

Nikotiinit.com tarjoaa ilmaista tietoa myös nikotiinipussit aiheeseen liittyvissä asioissa.

Nikotiinipussit kätevästi netistä

Alapuolella näet nikotiinipussien tunnetuimpia tarjoajia, joilta voit tilata nikotiinipussit Suomeen.

 

Nikotiinipussi arvostelut

Lisää nikotiinipussi arvosteluita löydät täältä.

Suosituimmat nikotiinipussien tarjoajat

Pussit.com

pussit.com nikotiinipussitPussit.com on virolainen vuonna 2020 perustettu yritys, jonka valikoima sisältää nikotiinipusseja sekä kertakäyttöisiä sähkösavukkeita eli vapeja. Pussit ovat eri vahvuisia, ja vahvimmat nikotiinipussit sisältävät jopa 30mg nikotiinia, näitä ei kannata aloittelijan tilata. Nikotiinipussien valikoima sivustolla on laaja, ja jokaiselle eri huulelle löytyy siis hyvin paljon vaihtoehtoja.

Snuscore

snuscore logo

Snuscore tuotevalikoima sisältää useita suosittuja nikotiinipussibrändejä, kuten ICEBERG, VELO, CUBA, ACE, GRANT ja CANDY SHOP. Lisäksi he myyvät kertakäyttöisiä Vape-laitteita, joita on saatavilla eri mauissa, kuten HARTVAPE BLUEBERRY ICE ja HARTVAPE MANHATTAN MINT. SnusCore tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 69 euron tilauksille. Toimitukset tulevat perille Suomeen Posti automaattiin 2 – 4 työpäivässä tai suoraan kotiin 3 – 7 työpäivässä.

Arvostelussa käymme läpi snuscore.com sivustoa ja sen ominaisuuksia, esimerkiksi valikoimaa ja myymälässä toimivia maksutapoja. Arvostelun lopusta voit lukea muiden käyttäjien Snuscore kokemuksia ja jakaa omasi.

Whitepouches

whitepouches nikotiinipussit kokemuksiaWhitepouches on ruotsalainen nikotiinipussien tarjoaja netissä. Whitepouches tarjoaa laajan valikoiman niin erilaisia nikotiinipusseja, sekä lisäksi myös ruotsalaista karkkia. Tarjolla on tottakai myös nikotiinitonta nuuskaa. Tuotteiden kuljetukseen ympäri maailman Whitepouches käyttää DHL:ää. Maksaminen sivustolla on tehty myös useilla maksuvaihtoehdoilla erittäin helpoksi Whitepouches tavoitteena on tuottaa korkealuutuisia nikotiinituotteita ja nikotiinipussien kokoelma. Sivusto tarjoaa myös informaatiota nikotiinipusseihin liittyen, varsinkin niiden eduista.

 

Nikotiinipussit.com

nikotiinipussit.com nikotiinipussitNikotiinipussit.com on latvialainen nikotiinipussien tarjoaja netissä. Verkkokaupan tarjonta koostuu pääosin nikotiinipusseista. Nikotiinipussit on kokonaisuudessaan toimiva kauppa, jonka avulla nikotiinipussien tilaaminen netistä on yksinkertaista. Sivusto tarjoaa myös avoimesti erilaista sisältöä nikotiinituotteisiin liittyen sivustollaan asiakkaille, jotka haluavat tietää enemmän kaupan toiminnasta.Lisäksi monella sivustolla on aika ajoin tarjouksia, ja uskollisimmille käyttäjille on tarjolla kanta-asiakkuus ohjelma.

Nikotiinipussit – yleistietoa

Nikotiinipussit ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Ne tarjoavat vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille. Nikotiinipussit ovat pieniä pusseja, jotka sisältävät nikotiinia ja muita ainesosia, kuten sokeria, aromiaineita ja kuituja.

Nikotiinipussi asetetaan ylähuulen alle, josta nikotiini imeytyy verenkiertoon. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin nikotiinipusseista, niiden käytöstä, sekä mistä niitä nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja saa hankittua.

Nikotiinipussit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niitä voi käyttää melkein missä tahansa. Ne ovat myös huomaamattomia ja siksi sopivat hyvin henkilöille, jotka haluavat välttää tupakoinnin haittoja, kuten tupakansavun hajua.

Nikotiinipusseja on saatavilla eri vahvuuksilla ja mauilla, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja. Lisäksi sivustollamme olevilla nikotiinipussien tarjoajilla on hyvin usein tarkat tuotekuvaukset nikotiinipusseista, joita he sivuillaan tarjoavat.

Vaikka nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, niitä pidetään kuitenkin tupakkatuotteina. Siksi on tärkeää muistaa, että nikotiinipusseihin liittyy samat terveysriskit kuin tupakointiin yleensäkin. Nikotiinipussit eivät kuitenkaan aiheuta hengitysteille samanlaista vahinkoa, kuin henkeen vedettävä tupakka. Nikotiinipussit voivat aiheuttaa riippuvuutta ja ne voivat vaurioittaa hampaita ja ikeniä. Siksi on tärkeää käyttää nikotiinipusseja harkiten ja kohtuudella.

 

Nikotiinipussit – hyödyt ja haitat

Nikotiinipussit voivat auttaa sinua vähentämään tupakointia ja lopettamaan sen kokonaan. Nikotiinipusseissa on nikotiinin lisäksi muita ainesosia, jotka auttavat sinua hallitsemaan nikotiinin käyttöä. Voit esimerkiksi valita vähemmän nikotiinia sisältävän nikotiinipussin, joka auttaa vähentämään nikotiiniriippuvuutta.

On tärkeää muistaa, että nikotiinipussit eivät ole täysin riskittömiä. Joillekin ne voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, huimausta ja suun kuivumista, varsinkin jos suu ei ole tottunut nuuskattaviin nikotiinituotteisiin. On tärkeää käyttää nikotiinipusseja kohtuudella.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan nikotiinipusseja, suosittelemme aloittamaan matalammalla vahvuudella ja noudattamaan valmistajan suosituksia. Muista myös käydä säännöllisesti hammaslääkärissä ja tarkistuttaa suun terveys.

Nikotiinipussit ovat myös taloudellinen vaihtoehto tupakoinnille. Niiden hinta on yleensä edullisempi kuin perinteisten tupakkatuotteiden hinta. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon henkilöille, jotka haluavat säästää rahaa tai vähentää tupakointia. Tupakka tuotteiden hinnat Suomessa ovat myös rankasti verotettuja. Yhden askin hinnalla saa jo useamman kiekon nikotiinipusseja.

Nikotiinipussit voivat olla hyvä vaihtoehto perinteiselle tupakoinnille ja auttavat tupakoinnin lopettamiseen, mutta niiden käyttöön liittyy myös riskejä. Muista käyttää nikotiinipusseja harkiten ja noudattaa valmistajan suosituksia. Jos haluat ostaa nikotiinipusseja, tutustu huolella erilaisiin tuotemerkkeihin ja valmistajiin, jotta voit varmistaa tuotteen laadun ja turvallisuuden. Lisää tuotteista, valmistajista ja niiden tarjoajista löydät sivustoltamme.

nikotiinipussit pöydällä
Kuva tyypillisistä nikotiinipusseista

Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamisessa

Nikotiinipussit tarjoavat useita etuja tupakoinnin lopettamisen tueksi. Ensinnäkin, ne tarjoavat tupakointia muistuttavan tunteen ilman tupakanpoltosta aiheutuvia haittoja. Monet tupakoitsijat kokevat, että nikotiinipussit auttavat heitä hallitsemaan tupakointiin liittyviä tapoja ja rutiineja.

Toiseksi, nikotiinipussit auttavat hallitsemaan nikotiinin vieroitusoireita. Tupakoinnin lopettaminen voi aiheuttaa fyysisiä ja psyykkisiä vieroitusoireita, kuten ahdistusta, ärtyneisyyttä ja tupakanhimoa. Lisäksi nikotiinipussit vähentävät pahanhajuista hengitystä huomattavasti tupakkaan verrattuna. Tupakkaa on hyvä välttää myös ulkonäkö syistä, sillä se värjää hampaita enemmän kuin nikotiininuuska. Nikotiinipussit voivat tarjota helpotusta näihin oireisiin tarjoamalla käyttäjälle pienen määrän nikotiinia ilman tupakanpolttoa.

Kolmanneksi, perinteinen tupakka sisältää enemmän terveysriskejä verrattuna nikotiinipussien sisältöön. Ne eivät sisällä savua, tervaa tai muita haitallisia aineita, jotka ovat tupakoinnin pääasiallisia terveysriskejä. Tämä tekee nikotiinipussien laittamisesta huulen alle turvallisemman vaihtoehdon sekä käyttäjälle että ympäristölle.

 

Nikotiinipussien käyttö

Nikotiinipussien käyttö on helppoa ja kätevää. Asetetaan yksi pussi ylähuulen alle ja odotetaan nikotiinin vapautumista. Pussia ei purra tai pureskella, vaan se jätetään paikoilleen, kunnes nikotiinivaikutus häviää.

Suomessa nikotiinipusseja ei enää luokitellaan lääkkeiksi, ja niitä saa hankittua niitä myyvistä kaupoista, sekä verkkokaupoista. Kaupoissa nikotiinipussien tarjonta tuppaa olemaan kovin suppea. Nikotiinipussit ovat saatavilla erilaisilla vahvuuksilla, joten käyttäjä voi valita itselleen sopivan vahvuuden riippuen nikotiininkäyttö kokemuksiinsa ja nikotiiniriippuvuuteensa.

On tärkeää huomata, että nikotiinipussit eivät ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille, raskaana oleville naisille tai imettäville äideille. Lisäksi on tärkeää säilyttää nikotiinipussit lasten ulottumattomissa ja noudattaa suosituksia niiden käytössä.

 

Nopea ohje nikotiinipussin käyttöön

Ota yksi nikotiinipussi paketista ja aseta se ylähuulen alle. Paina sitä kevyesti paikalleen, jotta se pysyy paikallaan. Varmista, että pussi on hyvin asettunut, mutta älä pureskele tai purista sitä, koska se voi vapauttaa nikotiinia liian nopeasti.

Kun nikotiinipussi on asetettu paikalleen, anna nikotiinin vapautua hitaasti suuhun. Älä niele pussin sisältöä tai pureskele sitä, koska se voi muuttaa nikotiinin vapautumisnopeutta ja aiheuttaa epämiellyttävän maun suussa.

Pidä nikotiinipussia suussa riittävän kauan, jotta saat haluamasi nikotiinivaikutuksen. Aika vaihtelee yksilöittäin ja voi kestää yleensä 15–60 minuuttia. Pidä pussi paikallaan ja vältä liiallista liikkumista suun alueella, jotta voit hyötyä nikotiinipussin vaikutuksesta.

Kun olet saanut haluamasi nikotiinivaikutuksen tai kun pussi ei enää vapauta nikotiinia, poista se varovasti suusta. Käytetty pussi tulisi hävittää asianmukaisesti, esimerkiksi laittamalla se roskikseen.

 

Nikotiinipussien säilyttäminen

Nikotiinipussien oikein säilytys auttaa säilyttämään niiden laadun ja makuvariaatiot pitkään. Tässä on joitain vinkkejä nikotiinipussien oikeaan säilytykseen:

 • Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa: Nikotiinipussit tulisi säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, kuten huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Korkeat lämpötilat ja kosteus voivat vaikuttaa nikotiinipussien laatuun ja aiheuttaa niiden kuivumista tai pilaantumista.
 • Vältä altistumista suoralle auringonvalolle: Suora auringonvalo voi vaikuttaa nikotiinipussien koostumukseen ja makuun. Säilytä pussit pois suorasta auringonvalosta varjossa tai laatikossa, joka estää valon pääsyn niihin.
 • Pidä poissa lasten ulottuvilta: Nikotiininuuska sisältää nikotiinia, joka on haitallista lapsille. Säilytä nikotiinipussit aina lasten ulottumattomissa turvallisessa paikassa, kuten lukitussa kaapissa tai korkealla hyllyllä.
 • Noudata valmistajan ohjeita: Jotkut nikotiinipussit voivat vaatia erityistä säilytystapaa tai lämpötilaa. Lue aina valmistajan antamat säilytysohjeet ja noudata niitä tarkasti.

Noudattamalla näitä säilytysvinkkejä voit varmistaa, että nikotiinipussit säilyvät tuoreina ja hyvälaatuisina pidempään. On myös tärkeää tarkistaa nikotiinipussien viimeinen käyttöpäivämäärä ja käyttää ne ennen kyseistä päivämäärää. Jos huomaat pussien värin, hajun tai maun muuttuneen, kannattaa ne hävittää ja hankkia uusia.

 

Miten nikotiinipussi eroaa nuuskasta?

Nikotiinipussit ja nuuska ovat kaksi täysin erilaista tuotetta, joilla molemmilla on nikotiinipitoisuus. Tässä on keskeisiä eroja nikotiinipussien ja nuuskan välillä:

Käyttötapa, tämä koskee lähinnä lössiä: Nikotiinipussit asetetaan yleensä huulen alle, kun taas nuuskaa pidetään yleensä alahuulen alla tai posken ja ikenen välissä. Nikotiinipussit vapauttavat hitaasti nikotiinia suuhun, kun taas nuuskaa käyttämällä nikotiini imeytyy limakalvoille.

Ainesosat: Nikotiinipusseissa käytettyjen ainesosien määrä vaihtelee tuotemerkistä toiseen, mutta nikotiinipussit sisältävät yleensä nikotiinia, aromeja, suolaa ja muita ainesosia. Nuuska sen sijaan sisältää usein tupakkakasvin lehtiä, suolaa, vettä, aromiaineita ja muita lisäaineita.

Valmistusprosessi: Nikotiinipussit valmistetaan usein ilman tupakanlehtiä. Nikotiini uutetaan yleensä tupakanlehtien sijaan muista lähteistä, esimerkiksi nikotiinikasveista. Nuuska valmistetaan yleensä tupakanlehdistä ja niitä käsittelemällä.

Haitalliset aineet: Nuuskasta löytyy tupakan palamisesta peräisin olevia haitallisia aineita, kuten tervaa ja muita tupakan savun komponentteja. Tämä aiheuttaa sen, että nuuska värjää hampaita enemmän. Nikotiinipussit sen sijaan eivät sisällä tupakan polttamisesta aiheutuvia haittoja, esimerkiksi savua, tervaa tai hiilimonoksidia. Tämä johtuu siitä, että nikotiinipusseja käyttäessä ei tapahdu palamista.

Sääntely: Nikotiinipussit ja nuuska säännellään erilailla tavalla eri maissa. Monissa maissa, mukaan lukien Suomessa, niiden myyntiin sovelletaan tiukkoja rajoituksia. Nuuska puolestaan on Suomessa kiellettyä myydä tai valmistaa.

On tärkeää huomata, että vaikka nikotiinipussit voivat tarjota vaihtoehdon tupakoinnille, niiden käytössä tulee noudattaa vastuullisuutta ja tietoisuutta. Nikotiinipussien pitkäaikaisvaikutuksista terveyteen on vielä vähemmän tietoa verrattuna tupakointiin. Parasta tapaa vähentää nikotiiniriippuvuutta ja terveysriskejä on kokonaan luopua nikotiinituotteiden käytöstä.

 

Nikotiinipussit kaupasta

Saako nikotiinipussit nykyään myös kaupasta? Kyllä, nikotiinipussit saa hankittua helposti myös kaupasta. Nikotiinipussit löytyvät varmimmin R-kioskilta. Myös K-marketeista, S-kaupoista, sekä jopa Lidleistä saa hankittua nikotiinipussit. Kaupoissa valitettavaa on, että tarjonta on kovin nihkeää ja yleensä joutuu tyytymään muutamaan eri merkkiin ja vieläpä kovin tyyriiseen hintaan. Tämän vuoksi netistä tilaaminen on yleensä suositumpaa.

parhaat nikotiinipussit
Parhaat nikotiinipussit on helppo tilata netistä.

Nikotiinipussit tilaaminen, netistä Suomeen

Nikotiinipussien tilaaminen netistä Suomeen on yksinkertaista. Verkosta tilatessa saa kuitenkin aina olla varuillaan sillä huijaus sivustoja tuppaa olemaan aina liikkeellä. Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen onnistuu täysin laillisesti. Olemmekin keränneet sivustollemme luotettavimmat nikotiinipusseja tarjoavat sivustot, jotta sinun olisi vaivatonta ja turvallista tilata nikotiinipusseja verkosta. Kun menet kauttamme tarjoajan sivustolle, päädyt siis varmasti oikeaan osoitteeseen.

Nikotiinipussien tarjoajia on hyvä vertailla jo kokeilla, jotta löytää juuri itselleen sopivan tarjoajan. Eri tarjoajilta löytyy erilaisia nikotiinipussit ja monilta löytyy jopa kanta-asiakkuus. Monilla myyjillä tarjolla ei ole ainoastaan nikotiininuuska, vaan esimerkiksi vaikkapa vapeja.

Huhtikuussa 2023 lainsäädäntö nikotiininuuskan tuontiin liittyen muuttui, ja niitä saa myydä nykyään jopa tavan kaupoissa asti. Ennen sai tilata ainoastaan 4 mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja ja 3kk käyttöä vastaavan määrän. Lainsäädäntöä muutettiin vapaammaksi ja voit tilata suurempia määriä kerralla.

Mikäli etsit vahvempia nikotiinipusseja, vilkaise juttuamme vahvat nikotiinipussit, niin löydät niihin liittyen tietoa.

 

Vinkkejä nikotiinipussimyymälän valintaan

Nikotiinipusseja tilatessa netistä on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja varmistaakseen turvallisen ja luotettavan ostokokemuksen. Tässä on muutama näkökohta, jotka kannattaa ottaa huomioon:

 • Valitse luotettava verkkokauppa: Varmista, että valitsemasi verkkokauppa on luotettava ja arvostettu. Tutki verkkokaupan taustatietoja, lukemalla arvosteluja ja käyttäjien kokemuksia. Tarkista lisäksi, onko verkkokaupalla asianmukaiset luvat ja sertifikaatit nikotiinituotteiden myyntiin.
 • Tarkista tuotteen alkuperä: Varmista, että nikotiinipussit, joita tilaat, ovat aitoja ja valmistettu luotettavalta valmistajalta. Valitse tunnettuja ja hyvämaineisia tuotemerkkejä, jotka noudattavat tiukkoja laatustandardeja.
 • Lue tuotetiedot ja -arvostelut: Tutustu huolellisesti tuotekuvausten, tuotetietojen ja asiakasarvostelujen sisältöön. Näin saat paremman käsityksen tuotteen ominaisuuksista, makuista ja vahvuuksista.
 • Tarkista toimitus- ja maksuehdot: Tutki verkkokaupan toimitus- ja maksuehdot huolellisesti. Varmista, että toimitus on turvallinen ja luotettava. Lisäksi kannattaa tarkistaa toimituskulut ja arvioitu toimitusaika, jotta tiedät odotettavissa olevat kustannukset ja saapumisajan.
 • Lue palautuskäytännöt: Tarkista verkkokaupan palautuskäytännöt, jos sinun on tarpeen palauttaa tai vaihtaa tuote. Varmista, että verkkokauppa tarjoaa selkeät ohjeet ja takuun tuotteiden laadulle.
 • Vältä liian hyviä tarjouksia: Ole varovainen epärealistisen halvoista tarjouksista. Liian alhainen hinta saattaa viitata väärennettyihin tai laadultaan huonolaatuisiin tuotteisiin. Muista, että turvalliset ja laadukkaat nikotiinipussit ovat yleensä hintaväyläisiä.

On tärkeää, että valitset luotettavan verkkokaupan ja varmistat, että tilaat nikotiinipusseja vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Tämä varmistaa tuotteiden aitouden, laadun ja turvallisuuden.

 

Suomen halvimmat nikotiinipussit

Nikotiinipussien hinta vaihtelee eri myyntipisteissä ja verkkokaupoissa. Halvimpien nikotiinipussien löytäminen riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi myyntipaikasta, tarjouksista ja valitsemastasi merkistä. Tässä on muutamia vinkkejä, joilla voit löytää edullisia nikotiinipusseja Suomessa:

 • Vertaile hintoja: Tutki eri verkkokauppojen ja myyntipisteiden tarjontaa ja vertaile hintoja erilaisia tuotemerkkien välillä. Jotkut verkkokaupat voivat tarjota alennuksia tai tarjoushintoja, joten kannattaa pitää silmällä erilaisia tarjouksia.
 • Tutustu alennuskampanjoihin: Seuraa eri verkkokauppojen ja valmistajien alennuskampanjoita ja tarjouksia. Monet verkkokaupat järjestävät säännöllisesti tarjouksia ja alennuksia, jolloin voit löytää halvempia nikotiinipusseja.
 • Osta suurissa erissä: Joissain verkkokaupoissa saatat saada alennusta tai ilmaisen toimituksen, kun ostat suuremman määrän nikotiinipusseja kerralla. Jos tiedät suosikkimerkkisi ja haluat varastoida niitä, kannattaa harkita suurempien erien ostamista.
 • Tutustu halvempiin merkkeihin: Joillakin vähemmän tunnetuilla nikotiinipussimerkeillä voi olla edullisemmat hinnat kuin suosituimmilla merkeillä. Kannattaa tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin ja kokeilla erilaisia merkkejä löytääksesi itsellesi sopivan ja edullisen vaihtoehdon.
 • Hyödynnä jäsenetuja: Joillakin verkkokaupoilla on jäsenohjelmia tai kanta-asiakasohjelmia, joiden avulla voit saada alennuksia tai muita etuja ostoksistasi. Tarkista, onko suosimallasi verkkokaupalla tällaisia ohjelmia ja hyödynnä niitä alennusten saamiseksi.

On tärkeää huomata, että hinnan lisäksi tulisi kiinnittää huomiota lisäksi tuotteen laatuun ja luotettavuuteen. Varmista, että ostat nikotiinipusseja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, joilla on asianmukaiset luvat ja valikoima laadukkaita tuotteita.

 

Nikotiinipussit – tarjonta

Monet ihmiset ovat kuitenkin löytäneet nikotiinipusseista hyvän vaihtoehdon tupakoinnille, ja niitä käytetään yhä enemmän ympäri maailmaa, varsinkin suomalaisissa urheilupiireissä. Nykyään jopa englannin jalkapallomaajoukkue pelaajat ovat nuuskattaviin tuotteisiin koukussa, vaikka kyseisiä tuotteita Englannissa ei saisi myydä. Nikotiinipussit ovat kumminkin syrjäyttämässä nuuskan käytön jopa Englannissa.

Jos haluat ostaa nikotiinipusseja, kannattaa tutustua huolella erilaisiin tuotemerkkeihin ja valmistajiin. On tärkeää ostaa laadukkaita tuotteita tunnetuilta valmistajilta, jotta voit varmistaa turvallisuutesi ja tuotteen laadukkuuden. Huonolaatuiset nikotiinipussit voivat sisältää epäpuhtauksia tai muita haitallisia aineita, jotka voivat aiheuttaa terveysriskejä.

Siksi on tärkeää ostaa nikotiinipusseja vain luotettavista lähteistä. Sivustollamme meillä on nolla toleranssi epäpuhtaille nikotiinituotteille ja kiinnitämme huomiota erityisesti tarjolla oleviin tuotteisiin arvioidessa sivustoja.

Alle 18-vuotiaat eivät saa ostaa nikotiinituotteita, eivätkä nikotiinipusseja.

 

Nikotiinipussit kokemuksia

Löydät nikotiinipussit kokemuksia arvostelu osiostamme. Osiossa on erilaisia nikotiinipussien tarjoajia, joista voi tilata netistä Suomeen nikotiininuuskaa. Verkosta tilatessa on hyvä olla aina varuillaan, sillä siinä hommassa voi joskus pettyä. Siksi sivustollamme voi kommentoida nikotiinipussien tarjoajia, jotta nikotiininuuskan tilaaminen netistä olisi turvallisempaa. Tällä tavoin myös kaikki käyttäjät pääsevät kommentoimaan myymälän toimintaa ja keskustelemaan aiheesta.

Jokainen arvostelu omaa kommenttiosion, johon pääset jakamaan mielipiteesi. Täten muut saavat varmuutta tilaamiseen ja sinä pääset antamaan ruusuja tai risuja nikotiininuuskan myyjälle. Voit käydä kertomassa mielipiteesi esimerkiksi nikotiinipussit.com sivustosta, mikäli olet sieltä tilannut.

Lisäksi arvostelu avaa myymälän kokonaisuutta, esimerkiksi maksutapoja ja tarjontaa.

 

Nikotiinipussit yhteenveto

Nikotiinipussit ovat tehokas apuväline tupakoinnin vähentämisessä ja lopettamisessa. Ne tarjoavat käyttäjilleen tupakointia muistuttavan tunteen ilman tupakanpoltosta aiheutuvia haittoja. Nikotiinipussit auttavat hallitsemaan nikotiinin vieroitusoireita ja tarjoavat turvallisemman vaihtoehdon perinteisille tupakkatuotteille.

On kuitenkin tärkeää käyttää nikotiinipusseja vastuullisesti ja noudattaa sääntelyä ja suosituksia. Nikotiininuuskaa ei tule antaa esimerkiksi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville naisille tai imettäville äideille.

Jos harkitset nikotiinipussien käyttöä tupakoinnin vähentämisessä tai lopettamisessa, suosittelemme konsultoimaan myös terveydenhuollon ammattilaista. He voivat tarjota lisätietoa ja ohjeistusta sopivan tuotteen valinnassa sekä avustaa tupakoinnin lopettamisessa.

Nikotiinipussit voivat olla hyödyllinen työkalu tupakoinnin hallinnassa ja vähentämisessä.

Nikotiinipusseja kannattaa myös ja niiden myyjiä kannattaa myös vertailla. Niissä on niin eroja hinnassa, laadussa, eduissa, toimituksissa, kuin monessa muussakin asiassa.

 

Usein kysytyt kysymykset nikotiinipusseista

Usein kysytyt kysymykset osioista löydät vastaukset kysymyksiin joita nikotiinipussit ja nikotiininuuska useimmiten herättää.

Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia, kuin nuuska. Nuuska taas sisältää paljon enemmän ylimääräistä, kuin nikotiinipussit. Suurin ero tuotteiden välillä on se, että nuuska sisältää tutkimusten mukaan yli 2500 kpl erilaista kemikaalia, joiden kaikkien vaikutuksia ei tunneta. Nuuska sisältää myös tupakkaa. Yksinkertaistettuna nikotiinipussit ovat terveellisempi vaihtoehto nuuskalle. Nikotiinipusseja kutsutaan myös nimellä nikotiininuuska.

Nikotiinipussit tai nikotiininuuska ovat useimmiten pieniä pusseja, jotka sisältävät nikotiinia ja muita ainesosia, kuten suolaa, sokeria, aromiaineita ja kuituja. Nikotiinipussi laitetaan huulen alle ja sieltä imeytyy nikotiinia verenkiertoon.

Yleensä maksu onnistuu joko verkkopankki maksulla tai korttimaksulla. Lisäksi mobilepay on monessa paikassa maksuvaihtoehto.

Useimmat nikotiininuuskan myyjät netissä hoitavat myös kuljetuksen nikotiinipusseille. Monilla myyjillä on ollut tapana tarjota kuljetus, mikäli asiakas tilaa riittävästi. Toimitukset tulevat yleensä nopeasti. Riippuen myymälästä, toimitukset voivat tulla parhaimmillaan jopa 3 päivässä. Osa nikotiinipusseista toimitetaan postiautomaattiin parhaimmillaan, jopa 2 päivässä.

Juhlapyhinä nikotiinipussien toimitukset voivat kestää normaalia pidempään, aivan kuin muukin postin toimitus. Kannattaa tarkistaa toimitusaika aina nikotiininuuskan myyjältä.

Jäätävät nikotiininuuska maut ovat olleet kansan suosiossa, sillä ne muistuttavat perinteisiä nuuska vaihtoehtoja. Lisäksi ne antavat pienen lisäpotkun huulen alla nikotiininuuskan käyttöön. Tunnettuja nikotiininuuska makuja ovat mm. cold mint, freeze, ice vaihtoehdot. Vahvat nikotiinipussit yleensä sisältävät juuri näitä makuja. Myös hedelmäisen makuiset nikotiinipussit ovat monien mielestä varteen otettavia vaihtoehtoja.

Enintään 4 mg nikotiinia ei ole enää yläraja. Huhtikuussa 2023 voimaan astui laki, jossa laillistettiin nikotiinipussit. Ennen tätä verkon välityksellä sai siis tilata vain 4 mg nikotiinia sisältäviä nuuskia ja raja oli 3kk käyttöä vastaavan määrän verran. Nykyään Suomessa myytävät nikotiinipussi pussit saavat nykyään siis sisältää nikotiinia jopa 20 mg.

Mikäli tarkoituksesi on tupakoinnin tai nuuskan käytön vähentäminen käyttämällä nikotiinipusseja voi tilata siten, että tilaa portaittain vähemmän nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja.

Vahvat nikotiinipussit sisältävät nikotiinia todella paljon, ja mikäli sellaiseen määrään ei ole tottunut, voi siitä aiheutua mm. pahoinvointia ja päänsärkyä. Tilatessa on siis hyvä tietää rajansa ja saahan vahvat nikotiinipussit tilattua jälkeenpäin, mikäli tarpeen.