XQS nikotiinipussit

XQS Nikotiinipussit

Yleistä XQS Nikotiinipusseista

XQS nikotiinipussit on laadukas ruotsalainen brändi, joka keskittyy tupakattoman nuuskan, eli nikotiinipussien valmistukseen. XQS on alun perin perustettu Pohjois-Ruotsin Jämtlandissa, josta se on myöhemmin siirtynyt Taalinmaalle.

Ruotsalaiset nikotiinipussien valmistajat kuten XQS tekevät yhteistyötä sääntelyviranomaisten kanssa varmistaakseen, että heidän tuotteensa noudattavat kaikkia soveltuvia lakeja ja määräyksiä.

Nikotiinipussit XQS -brändiltä ovat tunnettuja erityisen laajasta valikoimastaan, slim -mallisista pusseista sekä laadukkaasta brändäyksestään. Myös vahvempia nikotiinipusseja brändiltä löytyy Valikoimasta löytyy runsaasti eri makuisia ja vahvuisia nikotiinipusseja. 20 kpl nikotiinipusseja sisältäviä kiekkoja löytyy 4 mg/pussi9,5 mg/pussi vahvuisina.

Nikotiinipussikauppoja

Nikotiinipussit XQS:lta

XQS Tropical Strong

 • Nimi: Tropical Strong
 • Makuprofiili: Hedelmäinen, makea, raikas
 • Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

tropical xqs pussi

Tropical Strong tarjoaa trooppisia XQS kokemuksia. Mangon, passionhedelmän ja ananaksen makeus raikkaalla viileyden vivahteella luo raikkaan kombon makunystyröillesi. Silkinpehmeä slim -pussi ja sopiva poraus viimeistelevät käyttökokemuksen.

XQS Epic Freeze X-Strong

 • Nimi: Epic Freeze X-Strong
 • Makuprofiili: Piparminttu, menthol, makea
 • Nikotiinipitoisuus: 9,5 mg/pussi

epic freeze on voimakas pussi

Epic Freeze X-Strong on vahvemmasta käyttökokemuksesta nauttiville käyttäjille. Piparminttu ja raikas menthol antaa sopivalla makeudella höystetyn makukokemuksen, jota jää kaipaamaan. Piparmintun ja mentholin yhdistelmä on yksi yleisimmistä nikotiinipussien mauista, mutta ei turhaan.

XQS Soft Toffee

 • Nimi: Soft Toffee
 • Makuprofiili: Toffee, makea, karkkinen
 • Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Soft toffee nikotiinipussit

Soft Toffee, kuten nimi kertoo, tarjoaa makeita XQS makukokemuksia. Karkkimainen ja pehmeä toffeen maku on loistava lisä nikotiinipussien makuvalikoimaan, ja toimii erinomaisena ”jälkiruokana”. Nikotiinia tässä pussissa on 4 mg/pussi, joten se sopii hyvin myös aloitteleville käyttäjille.

XQS Cactus Sour Strong

 • Nimi: Cactus Strong
 • Makuprofiili: Kaktus, kirpeä
 • Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

Cactus Sour make XQSltä

Cactus Strong on erikoisimpia makuja, mitä XQS:n valikoimasta löytyy. Kaktuksen maku ja kirpeys ovat kombo, mikä täytyy itse kokea, sillä toista samanlaista muilla brändeillä ei ole, ei edes Velolla.

XQS Fizzy Cola

 • Nimi: Fizzy Cola
 • Makuprofiili: Kola, makea
 • Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

XQS Fizzy Cola

Fizzy Cola on makea ja tutun kolajuoman makuinen nikotiinipussi. Perusvarma valinta jokaisen käyttäjän repertuaariin. Tämä nikotiinipussi sisältää 4 mg/pussi nikotiinia, joten se sopii hyvin myös aloitteleville käyttäjille.

XQS Black Cherry

 • Nimi: Black Cherry
 • Makuprofiili: Kirsikka, makea
 • Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

black cherry nikotiinipussi

Kirsikkana kakun päällä valikoimasta löytyy Black Cherry, joka on makea kirsikan makuinen nikotiinipussi, joka yhdistettynä silkinpehmeään slim -malliseen pussiin antaa mahtavan käyttökokemuksen.

XQS kokemuksia

Kokemamme mukaan XQS nikotiinipussit ovat laadukkaita ja innovatiivisia nikotiinipusseja. Erityisesti makuvalikoima saa kiitosta sen laajuudestaan ja innovatiivisuudestaan. Valikoimasta löytyy niin perus varmoja makuja, kuin erikoisempiakin kokeiluja, joten jokainen löytää varmasti itselleen mieluiset nikotiinipussit. Erityismainintana esimerkiksi ”Cactus Sour” on maku, jota ei muilta brändeiltä löydy.

Yhteenveto

Nikotiinipussit XQS -brändiltä ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista, jotta ne täyttävät laatu standardit. Laadukkaiden raaka-aineiden käyttö vähentää epäpuhtauksien ja muiden haitallisten ainesosien määrää tuotteissa. XQS nikotiinipussit ovat myös valmistusprosessinsa aikana tarkan valvonnan alla, jotta niiden laatu säilyy tasaisena.

Jos olet lopettamassa tupakointia tai vaihtamassa nuuskaamisen siistimpään ja modernimpaan käyttötapaan, tarjoaa XQS sinulle loistavan lähtöalustan. Laaja nikotiinipussien makuvalikoima ja erivahvuiset nikotiinipussit antavat jokaiselle käyttäjälle vapauden valita itselleen omansa.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

XQS Nikotiinipussia käytetään yleisesti oman mieltymyksen mukaan. Mitä pidempään nikotiinipussia käyttää, sitä vähemmän siinä on nikotiinia ja makua jäljellä. Noin tunnin käytön jälkeen nikotiinipussista on yleensä jo liuennut kaikki maku ja nikotiini.

XQS nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, mutta muuten ne ovat samantyylisiä tuotteita käytettävyydeltään. Nikotiinipussit ovat valkoisia, eivätkä ne värjää hampaita kuten nuuska.

Jos nikotiinipussin käyttö aiheuttaa kipua, suositellaan pussin poistamista välittömästi. Mitä luultavimmin nikotiinin voimakkuus pussissa on liian vahva, mutta kipu tai ärsytys voi johtua myös yliherkkyydestä. Käänny tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Nikotiinipussit ovat tupakointiin verrattuna terveellisempi vaihtoehto, sillä tupakoinnista hengitettävä savu sisältää paljon myrkkyjä.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit