77 nikotiinipussit

77 Nikotiinipussit

Yleistietoa 77 nikotiinipusseista

Nikotiinipussit 77 -brändiltä ovat Puolassa valmistettavia laadukkaita ja tunnettuja nikotiinipusseja. Puolassa valmistettavat nikotiinipussit ovat terveysviranomaisen ja paikallisen lainsäädännön valvonnan alla valmistettuja nikotiinituotteita. Nämä lait ja säännökset pitävät sisällään mm. hygieniasäännöt, ainesosien turvallisuudet, tuotantoprosessien valvonnan ja tuotemerkintöjen noudattamisen, tarjotakseen asiakkailleen turvallisen käytön.

77 nikotiinipussit tarjoavat käyttäjilleen nikotiinipusseja, jotka ovat vahvuuksiltaan 4 mg/pussi – 25 mg/pussi, joten jokainen löytää 77:lta mieleisensä vaihtoehdon. Uudempien käyttäjien kannattaa kokeilla tuotteita ensin miedommasta päästä.

Makuvalikoimaa 77 nikotiinipussit tarjoavat myös laajasti, perinteisemmästä mintusta aina hedelmien ja colan makuihin. Valikoimasta löytyy myös tupakan makuisia nikotiinipusseja, jotka sopivat erityisesti tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettaville henkilöille.

Nikotiinipussit tältä brändiltä ovat slim -muotoisia nikotiinipusseja, ja ne tarjoavat mukavamman käyttökokemuksen normaaleihin hieman leveämpiin nikotiinipusseihinpusseihin nähden. 77:n kiekot pitävät sisällään 20kpl silkinpehmeitä nikotiinipusseja.

Nikotiinipussit 77:lta

77 Nikotiinipussi – Classic Tobacco 10 mg

• Nimi: Classic Tobacco
• Makuprofiili: Tumma, tupakka
• Nikotiinipitoisuus: 10 mg/pussi

classic tobacco

Classic Tobacco sopii erityisesti tupakointia lopettaville henkilöille, jotka ovat siirtymässä tupakasta tai nuuskasta nikotiinipussien maailmaan. Classic Tobacco tarjoaa käyttäjälleen tumman makuprofiilin, josta tunnistaa perinteisen tupakan maun, ilman tupakkaa. Classic Tobacco sopii erityisesti perinteisestä nuuskasta pitäville käyttäjille, mutta myös muut voivat huomata pitävänsä tästä mausta.

77 Nikotiinipussi – Cola & Vanilla 10 mg

• Nimi: Cola & Vanilla
• Makuprofiili: Cola, vanilja, makea
• Nikotiinipitoisuus: 10 mg/pussi

Cola & Vanilla – nimensä mukaisesti maistuu colalta, johon on lisätty pehmeää vaniljan makua. Tämä makuyhdistelmä on yksi niistä mauista, joita ei monelta muulta valmistajalta löydy. Cola & Vanilla sopii erityisesti käyttäjille, jotka haluavat nikotiinipusseiltaan tunnistettavaa makua ja makeutta.

77 Nikotiinipussi – Strawberry 4 mg

• Nimi: Strawberry
• Makuprofiili: Makea, mansikka
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

77 strawberry nikotiinipussi

Strawberrystä löytyy; yllätys yllätys, mansikan maku. Mansikka on yksi rohkeista nikotiinipussien mauista, josta joko tykkää tai ei. Jos mansikka on makusi, tämän kanssa ei voi mennä vikaan. Strawberry tarjoaa käyttäjälleen makeita 77 kokemuksia.

77 nikotiinipussi – Apple & Mint 4 mg

• Nimi: Apple & Mint
• Makuprofiili: Minttu, raikas, omena, hedelmäinen
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

77 apple mint 4mg pussit

Apple & Mint nikotiinipussi tarjoaa perinteisen mintun maun lisäksi vivahdetta omenan makeudesta ja kirpeydestä. Mintun raikkaus hedelmäisen omenan kanssa on mahtava makuyhdistelmä. Sopii erityisesti käyttäjille, jotka pitävät mintusta, mutta kaipaavat myös uusia makuja mukaan. Apple & Mint tarjoaa molempia makuja kätevästi yhdessä pussissa.

77 Nikotiitiinipussit Yhteenveto

Nikotiinipussit 77 – brändiltä tarjoaa käyttäjilleen laadukkaita nikotiinipusseja harvinaisen laajalla valikoimalla. Valikoima kattaa laajan alan nikotiinipitoisuuksia sekä makuja, joten 77:lta on erittäin helppo valita itselleen juuri oikeat tuotteet.

Kiekkojen design on yksinkertainen, mutta toimiva. Suuri ”77”:n logo nousee kiekon kannesta vahvasti esille, ja luo brändille näin helposti tunnistettavan tyylin.

77 Kokemuksia

Kokemuksemme mukaan nikotiinipussit 77-brändiltä ovat kaiken kaikkiaan erinomaisia. Laadukkaat ja silkinpehmeät slim -malliset pussit ovat mukavia käyttää. Tämä yhdistettynä laajaan valikoimaan sekä makuja että vahvuuksia, tarjoaa merkittävän edun pienempiin valikoimiin nähden. Makuvalikoimasta löytyy myös hieman harvinaisempia makuja, mitä ei monelta muulta valmistajalta löydy.

Laajan valikoiman avulla käyttäjä voi valita vaikka kaikki nikotiinipussinsa 77:lta ja saada silti suuren määrän vaihtelua. Perusmakuja löytyy myös heille, ketkä niistä pitävät ja haluavat niitä omaan valikoimaansa. Mikäli olet kokeillut näitä pusseja, kommentoi omia 77 kokemuksia alapuolelle kommenttikenttään.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Nikotiinipussien käytön pituus riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä. Mitä pidempää nikotiinipussia käyttää, sitä enemmän pussista vapautuu nikotiinia. Arvion mukaan n. tunnin käytön jälkeen nikotiinipussin nikotiinimäärä on kuitenkin laskenut huomattavasti, eikä käytöstä ole enää juuri hyötyä usein myös maku on hiipunut jo tässä vaiheessa.

77:n nikotiinipussit ovat slim- mallisia, mikä tekee pusseista mukavamman muotoisia käyttää. 77:lla on myös makuvalikoimassaan erikoisempia makuja, joita ei monelta muulta kilpailevalta valmistajalta löydy. Nämä asiat erottavat 77:n nikotiinipussit muista brändeistä.

77:n nikotiinipussien ja nuuskan suurin ero on se, että nikotiinipussien valmistuksessa ei käytetä tupakkaa. Muuten 77:n nikotiinipussit ja nuuska ovat kohtalaisen samanlaisia. 77:n Nikotiinipussien nikotiini on puhdistettua ja eroteltua ja lisätty nikotiinipusseihin erikseen.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit