Top 12 Nikotiinipussit

Arvioimme parhaat nikotiinipussit useiden tekijöiden mukaan. Tärkeimpiin tekijöihin, joiden mukaan arvioimme kaikki parhaat nikotiinipussit listalla vaikuttivat: valikoima, tuotteiden laatu, luotettavuus, sekä saatavuus.

Olemme valinneet tälle listalle markkinoiden parhaat nikotiinipussit. Paras nikotiinipussi on kuitenkin henkilökohtainen valinta. Mieltymykset vaihtelevat käyttäjän mukaan. Toiselle vahvat nikotiinipussit sopivat paremmin, kun toiselle taas 4mg slim nikotiinipussit paremmin. Tämä lista antaa yleistä osviittaa tämän hetken nikotiininuuska markkinoista, jotta juuri oikean pussin löytäminen olisi sinulle helpompaa.

Parhaat nikotiinipussit voit tilata kätevästi näistä myymälöistä

1. Dope

Dope nikotiinipussit kilpailevat parhaan nikotiinipussin paikasta.

Dope on laadukas ruotsalainen brändi, joka on tunnettu laajasta valikoimasta eri vahvuisia ja makuisia nikotiinipusseja. Dope nikotiinipussit ovat ylistettyjä laajasta maku- ja vahvuusprofiilistaan, sekä näyttävistä pakkauksistaan. Monet nikotiinipussien käyttäjät ovatkin löytäneet suosikkimakunsa juuri Dopen valikoimasta.

Nikotiinipussit Dope -merkiltä tarjoavat käyttäjilleen eri vahvuisia nikotiinipusseja. Kevyemmät vaihtoehdot alkavat noin 4 mg/pussi ja nikotiinipitoisuudet nousevat kokeneille konkareille jopa noin 35 mg/pussi.

2. Ace

Cool Mint nikotiinipussit on todennäköisesti Acen paras nikotiinipussi.

Ace nikotiinipussit valmistaa tanskalainen yritys nimeltä Ministry of Snus. Yritys on tunnettu ainutlaatuisesta prosessistaan, jossa nikotiinituotteita heidän mukaansa kehitetään kuluttajien palautteen ja ideoiden perusteella.

Ace nikotiinipussit ovat merkittäviä siinä, että ne eivät sisällä tupakkaa, mikä tekee niistä puhtaamman vaihtoehdon kuin perinteiset tupakkatuotteet, kuten savukkeet ja nuuska. Acen pussit valmistetaan luonnollisista kasvikuiduista, jotka antavat pussien pehmeän ja mukavan tuntuman.

3. ICE

 • Verkkokaupoissa parhaimmillaan jopa yli 15 tuotteen valikoima
 • Saatavilla usein myös kaupoissa
 • Valmistaja: UAB Technostika
 • Pidempi arvostelu tuotteesta

ice reaper nikotiniipussikiekko

ICE-nikotiinipussit ovat osa nikotiinipussien tuotevalikoimaa, jotka tarjoavat tupakoimattoman vaihtoehdon perinteisille tupakkatuotteille, kuten savukkeille tai nuuskalle. Ne sisältävät yleensä puhdistettua nikotiinia, joka on eristetty tupakkakasvista, mutta ei sisällä itse tupakkalehtiä, savua tai tervaa.

ICE-nikotiinipussit tarjoavat erilaisia makuja, kuten minttua, hedelmiä tai muita virkistäviä makuja, ja ne tulevat eri vahvuuksilla, jotta käyttäjät voivat valita heille sopivan nikotiinitason. ICE tarjoaa siis myös kokeneemmille käyttäjille vahvat nikotiinipussit.

4. Velo

Monille kaupoista tuttu Velo nikotiinipussi on yksi parhaista nikotiinipusseista.

Velo on tunnettu nikotiinipussien merkki, joka on erityisen suosittu tupakattomien nikotiinipussien markkinoilla. Brändi tunnetaan helposti saatavilla olevista tuotteistaan, raikkaista mauistaan ja stimuloivista nikotiiniannoksistaan.

Velo nikotiinipussit ovat täysin tupakattomia, ja niiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen.

Tuotteet koostuvat männyn ja eukalyptuksen kuiduista. Velo tarjoaa monia erilaisia makuja ja vahvuuksia, ja niiden käyttö on huomaamatonta niiden ohuen muotoilun ansiosta.

5. Volt

Voltin paras, Deep freeze nikotiininuuska

Volt on ruotsalainen nikotiinipussien brändi, joka on tunnettu raikkaasta maustaan ja monipuolisista makuvaihtoehdoista.

Volt-nikotiinipusseja valmistaa Swedish Match, joka on perinteinen nuuskavalmistaja ja globaali yritys, jolla on useita vahvoja brändejä niin perinteisen nuuskan, nikotiinipussien kuin sytyttimien markkinoilla.

6. Killa

Tunnettu Killa Cola nikotiinipussi kilpailee parhaan nuuskapussin paikasta.

Killa nikotiinipussit tarjoavat useita etuja niille, jotka etsivät vaihtoehtoa perinteisille tupakkatuotteille. Ne ovat käteviä ja hajuttomia, mikä mahdollistaa huomaamattoman nikotiininkäytön milloin tahansa ja missä tahansa.

Killan uotemerkki tarjoaa laajan makuvalikoiman (jopa 15 eri makua), joka antaa käyttäjille mahdollisuuden valita suosikkinsa. Tällä tuotemerkilla on myös oma myymälä.

7. Skruf

Myös perinteinen nuuska valmista Skruf tekee trendikkäitä nikotiinipusseja.

Yritys valitsi nimensä Skrufiksi, koska se viittaa ruotsalaiseen sanaan ”skruf”, joka tarkoittaa ”pieni määrä” tai ”nipistys”, viitaten tapaan, jolla nuuskaa käytetään.

Vaikka Skruf aloitti perinteisenä märkänuuskavalmistajana, se on vuosien varrella laajentanut tuotevalikoimaansa ja innovoinut uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien muuttuviin tarpeisiin.

8. Nois

Nois Extreme nicopod kiekko

Nois nikotiinipussit ovat virolaisia nikotiinipusseja. Niitä on laaja valikoima moniin eri makuihin ja mieltymyksiin.

Niiden nikotiinipussien vahvuudet vaihtelevat 4 mg ja 18 mg välillä. Näitä nikotiinipusseja on saatavilla useissa eri makuvaihtoehdoissa, kuten Cool Strong, Extreme, Ice Mango, Blueberry Ice, Mango Mint, Mint ja Spearmint.

Virossa valmistetut Nois nikotiinipussit pyrkivät tarjoamaan nikotiininuuska markkinoillelaadukkaita nikotiinipusseja laajalla valikoimalla ja eri vahvuuksissa.

9.On!

 • Valikoima verkokaupoissa noin 15 tuotteen valikoima.
 • Valmistaja: Helix Innovations

On! nikotiinipussit ovat esimerkki modernista nikotiinituotteesta, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteisille tupakointituotteille. Ne ovat suosittuja niiden käyttömukavuuden, makuvalikoiman ja nikotiinipitoisuusvaihtoehtojen vuoksi.

10. White Fox

Full Charge nikotiinipussikiekko

White Fox on suosittu nikotiinipussimerkki, joka tarjoaa vahvan nikotiinikokemuksen. Tuotteet ovat täysin tupakattomia, ja ne on valmistettu valmistajan mukaan korkealaatuisista ainesosista. White Foxin nikotiinipussit ovat tunnettuja puhtaasta ja raikkaasta maustaan, erityisesti mintun eri variaatioista.

11. Lundgrens

 • Verkokaupoissa noin 8 tuotteen valikoima
 • Valmistaja: British American Tobacco
 • Pidempi arvostelu tuotteesta

Lundgrens nikotiinipussit ovat osa Ruotsalaista Swedish Matchin konsernia. Swedish Match on yksi maailman johtavimmista tupakkatuotteiden valmistajista. Yritys on perustettu Ruotsissa ja sillä on pitkä historia tupakka- ja nikotiinituotteiden valmistajana.

Lundgrens tarjoaa useita eri maku- ja vahvuusvaihtoehtoja nikotiinipusseillensa. Lundgrens nikotiinipussit tunnistaa helposti kiekon minimaalisesta designista, jossa brändin nimi on tuotu todella vahvasti esille kiekon kannessa.

12. XR

 • pienehkö valinnanvara
 • Valmistaja: Swedish Match

XR tai XRANGE nikotiinipussit ovat slim nikotiinipusseja, eli siis muodoltaan ohuita ja pitkiä. Maku niissä on pitkäkestoinen.

Nikotiinipussi makuvalikoima on brändillä laaja ulottuen minttuisista mauista hedelmäisiin ja jopa perinteisen tupakan makuisiin nikotiinipusseihin. Brändin kiekot ovat myös tyylikkäitä.

 

Mikä tekee nikotiinipusseista suosittuja

Nikotiinipussien suosio perustuu niiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, jotka eroavat perinteisistä tupakointituotteista. Niiden savuttomuus on merkittävä etu, sillä se mahdollistaa niiden käytön paikoissa, missä tupakointi on kielletty, kuten julkisissa sisätiloissa ja kaupunkiympäristöissä. Tämä ominaisuus tekee niistä erittäin käteviä arjen tilanteissa.

Suuri tekijä nikotiinipussien suosioon on myös niiden myynnin vapautuminen Suomen markkinoille vuonna 2023. Sitä ennen suurin sallittu nikotiinimäärä nikotiininuuska tuotteissa oli 4mg.

Huomaamattomuus ylähuulen alla

Lisäksi nikotiinipussien hajuttomuus lisää niiden huomaamattomuutta. Toisin kuin perinteiset tupakointimuodot, jotka jättävät voimakkaan hajun vaatteisiin ja hengitykseen, nikotiinipussit eivät aiheuta samanlaista hajuhaittaa. Tämä tekee niistä suositun vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää tupakan hajun.

Käyttömukavuus on myös tärkeä tekijä. Nikotiinipussien käyttö on yksinkertaista. Käyttäjän tarvitsee vain asettaa pussi huulen alle, ilman sytyttimiä tai muita apuvälineitä. Tämä helppous houkuttelee erityisesti niitä, jotka etsivät vaivattomia nikotiinin lähteitä.

Nikotiinihimon tyydyttäminen

Luonnollisesti nikotiinipussit sisältävät nikotiinia. Nikotiinipussit ovat myös tehokas tapa tyydyttää nikotiininhimo ilman tupakoinnin terveysriskejä. Ne tarjoavat tupakoitsijoille, jotka pyrkivät lopettamaan tai vähentämään tupakointiaan, vaihtoehdon, joka ei sisällä tupakansavun haitallisia aineita.

Parhaat nikotiinipussi brändit tarjoavat monipuolisen valikoiman

Tuotteiden monipuolisuus maku- ja vahvuusvaihtoehtojen osalta houkuttelee laajaa käyttäjäkuntaa. Erilaiset maut ja nikotiinipitoisuudet tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden valita tuote, joka vastaa parhaiten heidän mieltymyksiään ja tarpeitaan.

Terveydelliset syyt

Terveydelliset hyödyt ovat myös merkittävä tekijä nikotiinipussien suosiossa. Vaikka ne sisältävät riippuvuutta aiheuttavaa nikotiinia, ne ovat vähemmän haitallisia kuin perinteiset tupakointituotteet. Tämä johtuu siitä, etteivät ne sisällä tupakansavun monia haitallisia aineita.

Sosiaaliset syyt

Sosiaalisesti nikotiinipussien käyttöä pidetään monissa yhteiskunnissa hyväksyttävämpänä kuin tupakointia. Tämä näkemys perustuu osittain niiden terveys- ja ympäristövaikutuksiin. Niiden käyttö ei aiheuta passiivisen tupakoinnin riskejä eikä ympäristöhaittoja, kuten savua ja tumppeja.

Näistä myymälöistä saat hankittua parhaat nikotiinipussit

Ota nämä asiat huomioon valitessasi nikotiinipussit

 

Nikotiinipitoisuus

Raskaat tupakoitsijat vs. satunnaiskäyttäjät: Jos olet ollut raskas tupakoitsija, saatat tarvita korkeamman nikotiinipitoisuuden tuottamaan samanlaisen vaikutuksen, mihin olet tottunut. Toisaalta, jos olet satunnaiskäyttäjä tai uusi nikotiinituotteiden parissa, kevyemmät vaihtoehdot voivat olla riittäviä ja turvallisempia.

Vieroitusprosessi: Niille, jotka pyrkivät vähentämään nikotiiniriippuvuuttaan, nikotiinipitoisuuden asteittainen pienentäminen voi olla tehokas strategia. Nikotiinipusseja käytetään tupakoinnin ja nikotiinin käytön lopettamisessa. Parhaat nikotiinipussikaupat tarjoavat myös nikotiinittomia pusseja vieroitusprosessin loppuvaiheelle.

Maku

Laaja valikoima: Nikotiinipussien makuvaihtoehdot ovat monipuolisia. Voit löytää perinteisiä makuja kuten tupakka ja minttu sekä erilaisia hedelmäisiä ja eksoottisia makuja. Esimerkiksi aiemmin mainitut ICE nikotiinipussit tarjoavat laajan valikoiman.

Makumieltymykset: Jokaisella on omat makumieltymyksensä, ja maku voi vaikuttaa suuresti tuotteen käyttökokemukseen. Kokeilemalla erilaisia makuja voit löytää suosikkisi. Suuremmalla tilauksella saa usein myös etuja, esimerkiksi ilmaisen kuljetuksen.

Koko ja Muoto

Huomaamattomuus vs. täyteläisyys: Pienemmät pussit ovat huomaamattomampia käytettäessä ja voivat tuntua mukavammilta tietyille käyttäjille. Toiset taas saattavat pitää suuremmista pusseista, jotka antavat täyteläisemmän tunteen.

Henkilökohtainen mukavuus: On sanomattakin selvää että huulien koot eivät ole kaikilla samanlaisia. Kokeilemalla eri kokoja ja muotoja löydät sen, mikä sopii parhaiten omaan käyttötapaasi ja mukavuuteesi.

Voimakkuus ja Vaikutuksen Kesto

Nopea vs. Hidas Vaikutus: Joissakin tuotteissa nikotiinin vaikutus on nopea ja voimakas, kun taas toiset tarjoavat hitaamman, tasaisemman vapautumisen. Tämä voi vaikuttaa niin nautinto- kuin riippuvuusnäkökohtiin.

Vaikutuksen kesto: Eri tuotteiden vaikutuksen kesto vaihtelee, mikä voi olla tärkeää arjessa – esimerkiksi työpäivän aikana tai sosiaalisissa tilanteissa. Jotkin pussit saattavat alkaa valuttamaan nestettä. Tämä on tosin yleisempää nuuskapusseissa.

Hinta ja Saatavuus

Hintavertailu: Eri merkkien ja pakkauskokojen hinnat vaihtelevat. Vertailu auttaa löytämään taloudellisesti järkevimmän vaihtoehdon.

Saatavuus: Tuotteen saatavuus omalla alueellasi voi vaikuttaa valintaasi. Jos tietty tuote ei ole helposti saatavilla, se voi ohjata sinua muihin vaihtoehtoihin.

Muita huomioita parhaita nikotiinipusseja valittaessa

Pussien valinnassa on hyvä muista, kuten muidenkin tuotteiden valinnassa, brändi tuo laatua ja luotettavuutta. Kannattaa siis katsella kauppojen sekä nikotiinipussien arvosteluita.

Vaikka nikotiinipussit ovat vähemmän haitallisia kuin tupakointi, niiden käyttöön liittyy silti riskejä. Paras nikotiinipussi on juuri sinulle sopiva, kannattaa siis kokeilla monia, jotta juuri se oikea löytyy. Ole tietoinen mahdollisista terveysvaikutuksista ja arvioi, sopivatko ne sinun terveydentilaasi. Valitse siis huolella.

Nykyään kannattaa ottaa huomioon että nikotiinipussit voi tilata helposti netistä. Monesti niihin löytyy myös monenlaisia alennus tarjouksia ja jopa ilmaisia kuljetuksia. Kaikki listalla olevat nikotiininuuskat voi tilata Suomeen, kunhan ne sisältävät alle 20mg nikotiinia per nikotiinipussi.

Näiden seikkojen huomioiminen auttaa tekemään paljon tietoisempia valintoja nikotiinipussien osalta.

UKK – Parhaat Nikotiinipussit

Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia, kuin nuuska. Nuuska taas sisältää paljon enemmän ylimääräistä, kuin nikotiinipussit. Suurin ero tuotteiden välillä on se, että nuuska sisältää tutkimusten mukaan yli 2500 kpl erilaista kemikaalia, joiden kaikkien vaikutuksia ei tunneta. Nuuska sisältää myös tupakkaa. Yksinkertaistettuna nikotiinipussit ovat terveellisempi vaihtoehto nuuskalle. Nikotiinipusseja kutsutaan myös nimellä nikotiininuuska.

Nikotiinipussit tai nikotiininuuska ovat useimmiten pieniä pusseja, jotka sisältävät nikotiinia ja muita ainesosia, kuten suolaa, sokeria, aromiaineita ja kuituja. Nikotiinipussi laitetaan huulen alle ja sieltä imeytyy nikotiinia verenkiertoon.

Yleensä maksu onnistuu joko verkkopankki maksulla tai korttimaksulla. Lisäksi mobilepay on monessa paikassa maksuvaihtoehto.

Useimmat nikotiininuuskan myyjät netissä hoitavat myös kuljetuksen nikotiinipusseille. Monilla myyjillä on ollut tapana tarjota kuljetus, mikäli asiakas tilaa riittävästi. Toimitukset tulevat yleensä nopeasti. Riippuen myymälästä, toimitukset voivat tulla parhaimmillaan jopa 3 päivässä. Osa nikotiinipusseista toimitetaan postiautomaattiin parhaimmillaan, jopa 2 päivässä.

Juhlapyhinä nikotiinipussien toimitukset voivat kestää normaalia pidempään, aivan kuin muukin postin toimitus. Kannattaa tarkistaa toimitusaika aina nikotiininuuskan myyjältä.

Jäätävät nikotiininuuska maut ovat olleet kansan suosiossa, sillä ne muistuttavat perinteisiä nuuska vaihtoehtoja. Lisäksi ne antavat pienen lisäpotkun huulen alla nikotiininuuskan käyttöön. Tunnettuja nikotiininuuska makuja ovat mm. cold mint, freeze, ice vaihtoehdot. Vahvat nikotiinipussit yleensä sisältävät juuri näitä makuja. Myös hedelmäisen makuiset nikotiinipussit ovat monien mielestä varteen otettavia vaihtoehtoja.

Enintään 4 mg nikotiinia ei ole enää yläraja. Huhtikuussa 2023 voimaan astui laki, jossa laillistettiin nikotiinipussit. Ennen tätä verkon välityksellä sai siis tilata vain 4 mg nikotiinia sisältäviä nuuskia ja raja oli 3kk käyttöä vastaavan määrän verran. Nykyään Suomessa myytävät nikotiinipussi pussit saavat nykyään siis sisältää nikotiinia jopa 20 mg.

Mikäli tarkoituksesi on tupakoinnin tai nuuskan käytön vähentäminen käyttämällä nikotiinipusseja voi tilata siten, että tilaa portaittain vähemmän nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja.

Vahvat nikotiinipussit sisältävät nikotiinia todella paljon, ja mikäli sellaiseen määrään ei ole tottunut, voi siitä aiheutua mm. pahoinvointia ja päänsärkyä. Tilatessa on siis hyvä tietää rajansa ja saahan vahvat nikotiinipussit tilattua jälkeenpäin, mikäli tarpeen.