Iceberg nikotiinipussit

Iceberg Nikotiinipussit

Yleistietoa Iceberg nikotiinipusseista

Iceberg Snus on ruotsalainen yritys, joka on noussut esiin innovatiivisena toimijana nikotiinipussien markkinoilla. Iceberg on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja hienostuneesti maustettuja nikotiinipusseja tarjoten vaihtoehdon perinteiselle nuuskalle ja tupakalle. Icebergin valikoimasta löytyy yli 40 erilaista nikotiinipussituotetta.

Icebergin valikoima kattaa laajan valikoiman makuja ja nikotiinipitoisuuksia, joten tuotteita löytyy erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Iceberg nikotiinipussit sisältävät 4 mg/pussi – 100 mg/pussi, joten markkinoilla on myös erittäin voimakkaita nikotiinipusseja. Yritys pyrkii näin ollen tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle sopivia pusseja.

Nikotiinipussit Iceberg -brändiltä perustuvat innovaatioon ja korkeaan laatuun. Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja laadunvalvontaan varmistaakseen, että heidän tuotteensa vastaavat asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Lisäksi heidän sitoutumisensa kestävään kehitykseen näkyy myös tuotantoprosesseissa ja käytetyissä laadukkaissa raaka-aineissa.

Nikotiinipussit Icebergiltä:

Iceberg Bubble gum

• Nimi: Bubble Gum
• Makuprofiili: Makea, purkkamainen, marjainen, minttu
• Nikotiinipitoisuus: 4 mg/pussi

Iceberg Bubble Gum nikotiinipussit

Bubble Gum on makea ja purkanmakuinen nikotiinipussi. Makeutensa Bubble Gum saa mansikan, vadelman ja punaisen omenan vivahteista. Mintun tuulahdus viimeistelee makukokemuksen. Sopii erinomaisesti purkan ja mintun ystäville.

Iceberg Cherry Apricot Gum [EXTREME]

Nimi: Cherry Apricot Gum [EXTREME]
Makuprofiili: Hedelmäinen, aprikoosi, kirsikka, makea, purkkainen
Nikotiinipitoisuus: 18 mg/pussi

Cherry apricot maky Icebergiltä.

Cherry Apricot Gum on vahva nikotiinipussi, joka antaa käyttäjälleen hedelmäisiä ja purkkamaisia Iceberg kokemuksia. Aprikoosin ja kirsikan makeus korostuvat tässä nikotiinipussissa, mutta purkkamaisuus tulee myös esille. Tämä nikotiinipussi sisältää 18 mg/pussi nikotiinia, joten se ei sovellu aloittelijoille.

Iceberg Coconut [EXTREME]

Nimi: Coconut [EXTREME]
Makuprofiili: Kookos
Nikotiinipitoisuus: 30 mg/pussi

Iceberg coconut pussi

Coconut on todellinen helmi kookoksen ystäville ja kokeneille käyttäjille. Vahva nikotiinipitoisuus (30 mg/pussi) ja tuttu kookoksen maku luovat yhdessä toimivan kombon. Vahvan nikotiinipitoisuutensa vuoksi Coconut [EXTREME] ei sovellu aloittelijoille.

Iceberg Cola [MEDIUM]

Nimi: Cola [MEDIUM]
Makuprofiili: Makea, cola
Nikotiinipitoisuus: 12 mg/pussi

Virkistävä Cola nikotiinipussi

Cola tarjoaa sellaisia Iceberg kokemuksia, joista et voi erehtyä. Colan makua on nyt tarjolla nikotiinipussissa, ja 12 mg/pussi nikotiinia antaa puuttuvien hiilihappojen tilalle mukavaa potkua. Jos colajuomat maistuvat, maistuu se tämäkin.

Iceberg Arasaka

Nimi: Arasaka
Makuprofiili: Makea, hedelmäinen, persikka, raikas
Nikotiinipitoisuus: 12 mg/pussi

Icebergin Arasaka nikotiinipussi

Arasaka on persikan ystävälle mainio vaihtoehto. Slim -mallisen nikotiinipussin sisään on pakattu 12 mg nikotiinia, sekä persikan raikkautta ja makeutta.

Iceberg nikotiinipussit

Icebergin nuuskamaiset nikotiinivalmisteet nikotiinipussit, eivät sisällä tupakkaa. Nikotiinipussit ovat oiva vaihtoehto tupakointia lopettaville tai nuuskasta modernimpaan nikotiinin käyttöön siirtyville henkilöille. Nikotiinipussit eivät myöskään värjää hampaita.

Nikotiinipussit Iceberg -brändiltä ovat siis useimmiten slim -mallisia, 0,6 g kokoisia pusseja. Slim -malliset pussit ovat suosittuja pienen kokonsa ja käyttömukavuutensa ansiosta, ja silkinpehmeä pinta takaa mukavan suutuntuman.

Nikotiinipussit helposti netistä näistä myymälöistä

Iceberg kokemuksia

Kokemuksemme mukaan Iceberg nikotiinipussit ovat laadukkaita ja innovatiivisa nikotiinipusseja. Valikoima pitää sisällään useita purkkamaisia makuja mikä on mukavaa vaihtelua perinteisemmille vaihtoehdoille.

Icebergin valikoimasta löytyy myös erittäin vahvoja nikotiinipusseja, mikä on huomattava kilpailuetu brändeille, joilla ei sellaisia ole. Joukossamme on nimittäin käyttäjiä, jotka vaativat nikotiinipusseiltaan vahvaa potkua, ja heiltä sellaista löytyy. Toisaalta myös miedompia vaihtoehtoja on, joten Iceberg on loistava valinta myös aloitteleville käyttäjille. Toinen alottelijoille hyvä pussi on Nois.

Yhteenveto

Yhteenvetona yritys tarjoaa laadukkaita ja innovatiivisia nikotiinipusseja kaikelle kansalle. Olit sitten lopettamassa tupakointia, nuuskaamista, tai muuten vaan aloittamassa nikotiinipussien käyttämisen, on Iceberg loistovalinta. Nikotiinipusseja löytyy aloittelijoille, mutta varsinkin kokeneille konkareillekin ja vieläpä laajalla makuvalikoimalla.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Nikotiinipussien käytön pituus riippuu käyttäjän henkilökohtaisista mieltymyksistä. Useimmiten kuitenkin tunnin käytön jälkeen nikotiinipussista on vapautunut jo kaikki nikotiini ja maku, eikä käytöllä ole enää hyötyä.

Nikotiinipussit Iceberg -brändiltä ovat vahvuuksiltaan 4 mg/pussi – 100 mg/pussi.

Nikotiinipussit ovat tupakointiin ja nuuskaamiseen verrattuna terveellisempi vaihtoehto, sillä nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, eikä tupakoinnista aiheutuvaa savua.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit