Valo nikotiinipussit

Valo Nikotiinipussit

Yleistä Valo nikotiinipusseista

Valo nikotiinipussit ovat ruotsalaisen yrityksen Valo Sweden valmistamia nikotiinipusseja. Valo nikotiinipussit ovat valmistettu Ruotsissa aina vuodesta 2021, ja valmistuksessa on panostettu erityisesti laadukkaisiin makuihin ja käyttäjien mielipiteet ovat Valolle korkeassa arvostuksessa.

Valon nikotiinipussit ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lainkaan tupakkaa. Valmistusta valvoo Ruotsin viranomaiset, ja Valo noudattaa valmistuksessaan korkeita laatustandardeja. Nikotiinipussien valmistuksessa käytetään yleensä mikrokiteistä selluloosaa, erilaisia makuaromeja sekä eriteltyä nikotiinia.

Nikotiinipussit Valo -brändiltä ovat tulleet monille tutuksi laadukkaan brändäyksen ansiosta. Minimalistiset ja tyylitellyt kiekot yhdessä innovatiivisten makujen kanssa luovat hienon käyttökokemuksen Valon käyttäjille.

Valon kiekot sisältävät yleensä 20 kpl nikotiinipusseja per kiekko, ja nikotiinipitoisuudet pusseissa vaihtelevat välillä 4 mg/pussi11 mg/pussi. Nikotiinipusseja löytyy siis sekä aloitteleville, että kokeneille käyttäjille. Suosittelemme uusia käyttäjiä aloittamaan käytön miedommista vaihtoehdoista ja siirtymään vasta sitten vahvempiin, jos tarvetta on.

Nikotiinipussit Valo brändiltä

Valo Explorer

 • Nimi: Explorer
 • Makuprofiili: Menthol, eukalyptus, lakritsi
 • Nikotiinipitoisuus: 11 mg/pussi

Explorer nikotiinipussit Valolta

Explorer muistuttaa maultaan hieman legendaarisia ”Fisherman’s Friend” -pastilleja, mikä tekee tästä mausta erityisen herkun varsinkin pohjoismaalaisille. Raikas menthol yhdistettynä lakritsiin toimii tilanteessa kuin tilanteessa, ja on oiva valinta kaikille lakritsin ja mentholin ystäville. Nikotiinipitoisuus 11 mg/pussi ei sovi aloitteleville käyttäjille.

Valo Watermelon

 • Nimi: Watermelon
 • Makuprofiili: Vesimeloni, makea, raikas
 • Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

Watermelon nikotiinipussimaku Valolta

Watermelon, kuten nimi kertoo, maistuu vesimelonilta. Yhdistettynä raikkaaseen suutuntumaan ja silkinpehmeään pussiin, on loistava ja varma kombo valmis nautittavaksi.

Valo Pineapple Spritz

 • Nimi: Pineapple Spritz
 • Makuprofiili: Ananas, makea, raikas
 • Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

Valo Pineapple Spritz

Hieman erikoisempi Pineapple Spritz tarjoaa käyttäjälleen raikkaita ja pirskahtelevia Valo kokemuksia. Ananaksen makeus ja kirpeys luovat yhdessä maukkaan makukokemuksen joka saa odottamaan taas seuraavaa. 8 mg/pussi nikotiinipitoisuus antaa myös mukavan pienen porauksen nikotiinipussille.

Valo Liquorice

 • Nimi: Liquorice
 • Makuprofiili: Lakritsi, makea
 • Nikotiinipitoisuus: 11 mg/pussi

Valo Liquorice nikotiinipussit

Liquorice, eli lakritsi, on taas yksi Pohjoismaalaisten käyttäjien suosima herkkumaku. Lakritsi toimii sekä makeisissa, että nikotiinipusseissa, ja molemmat sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Varma valinta jokaiselle lakritsin ystävälle. Vahva nikotiinipitoisuus, 11 mg/pussi ei sovi aloitteleville käyttäjille, mutta antavat kokeneemmille käyttäjille mukavaa lisäpotkua.

Nikotiinipussimyymälöitä netissä

Valo kokemuksia

Kokemuksemme mukaan Valo nikotiinipussit ovat laadukkaita ja komeasti brändättyjä nikotiinipusseja, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion etenkin Pohjoismaissa. Erityisesti ”Liquorice” ja ”Explorer”- maut ovat pohjoismaalaisten mieleen, lakritsin vivahteiden vuoksi. Valolta löytyy toki myös muita makuja vaihtelun vuoksi, ja heille ketkä eivät lakritsista välitä. Valon nikotiinipusseja kaupoista saa kovin satunnaisesti.

Nikotiinipitoisuus vaihtelee 4 mg/pussi – 11 mg/pussi, joten jokaiselle käyttäjälle löytyy mieleisensä vaihtoehto.

Valon valmistamat nikotiinipussit ovat slim- mallisia, joten ne tuntuvat huulen alla miellyttäviltä ja ovat myös huomaamattomia käyttää. Slim malleja löytyy nykyään myös useilta muilta nikotiinipussien valmistajilta, kuteen esimerkiksi Loop brändiltä.

Yhteenveto

Oletpa sitten lopettamassa tupakointia tai vaihtamassa nuuskaamista modernimpaan nikotiinin käyttötapaan, tarjoaa nikotiinipussit Valo -brändiltä sinulle loistavan vaihtoehdon.

Valo nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakkaa, ja ovat tupakointiin verrattuna terveellisempiä. Nikotiinipussit ovat myös valkoisia, eivätkä ne värjää hampaita kuten perinteinen nuuska.

 

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Valo Nikotiinipussin käyttöaika riippuu yleisesti käyttäjän omista mieltymyksistä. Yleensä nikotiinipussia käytetään n. 15-60 minuuttia, jolloin nikotiinipussista on imeytynyt kaikki maku ja nikotiini, eikä tunnin käytön jälkeen käytöstä ole enää hyötyä.

Yksi Valo pakkaus sisältää 20 kpl slim -mallisia nikotiinipusseja.

Yleisesti ottaen Valon nikotiinipussit ovat turvallisempia kuin tupakka tai perinteinen nuuska, sillä ne eivät sisällä lainkaan tupakkaa tai tupakan aiheuttamia myrkkyjä. Täytyy kuitenkin muistaa, että nikotiinipussit sisältävät nikotiinia ja aiheuttavat riippuvuutta.

Monille ihmisille Valo nikotiinipussien käyttö toimii apuna tupakoinnin lopettamiselle. Pussit tarjoavat nikotiinia ilman tupakasta aiheutuvan savun haittoja. Nikotiinipussit sisältävät kuitenkin nikotiinia, ja aiheuttavat myös riippuvuutta.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit