Loop Nikotiinipussit

Loop Nikotiinipussit

Loop nikotiinipussit ovat ruotsalaisen Another Snus Factory -yrityksen valmistamia nikotiinipusseja. Another Snus Factoryn tehdas sijaitsee Ruotsissa, ja se on tunnettu erityisesti nikotiinittomista ja nikotiinillisista nikotiinipusseista. Erityisesti Loop nikotiinipussit ovat saavuttaneet Pohjoismaissa suuren suosion. Myyntiä yrityksen nikotiinipusseilla on kuitenkin myös ympäri maailmaa, ja Another Snus Factory toimii tiukkojen laatustandardien alaisuudessa.

Nikotiinipussit Loop -brändiltä tarjoavat laajan makuvalikoiman eri vahvuisisia pusseja. Makuja on myös hieman erikoisempia, kuin yleensä nikotiinipusseissa tuppaa olemaan. Esimerkkinä maut ”Habanero” ja ”Jalapeno”.

Vahvuudet Loop nikotiinipusseissa on 0 mg/pussi15,6 mg/pussi. Jokaisessa kiekossa on yleensä 22 kpl silkinpehmeitä nikotiinipusseja. Nikotiinipussit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja valmistuksessa on panostettu käyttäjien turvallisuuteen.

Loop nikotiinipussit ovat slim- mallisia, minkä vuoksi ne ovat monien mielestä mukavampia käyttää, sekä huomaamattomampia kuin perinteiset isommat pussit. Nikotiinipussit ovat myös valkoisia, eivätkä ne värjää hampaita samalla tavalla kuin perinteinen nuuska.

Loop valmistaa myös mini-kokoisia nikotiinipusseja, jotka ovat vielä slim -mallisiakin pienempiä. Näitä ei moneltakaan nikotiinipussien valmistajalta löydy, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos pidät pienemmistä nikotiinipusseista.

Nikotiinipussit Loopilta

Loop Ice Cool Mint [Strong]

 • Nimi: Ice Cool Mint [Strong]
 • Makuprofiili: Minttu, makea, kylmä
 • Nikotiinipitoisuus: 9,5 mg/pussi

Ice cool Mint Loopilta

Perinteisempi maku, joka tarjoaa raikkaita Loop kokemuksia. Ice Cool Mint on raikas mintun makuinen nikotiinipussi, joka antaa myös hieman makeutta ja kylmää suutuntumaa. Minttu on yksi yleisimmistä mauista nikotiinipusseissa, joten myös Loopilta sellainen löytyy. Perus varma valinta kaikille mintun ystäville. Tuote muistuttaa hieman Garant Ice Cool pussia.

Loop Jalapeno Lime [Extra Strong]

 • Nimi: Jalapeno Lime [Extra Strong]
 • Makuprofiili: Jalapeno, tulinen, lime
 • Nikotiinipitoisuus: 12,5 mg/pussi

Loop Jalapeno lime on tulinen nikotiinipussimaku

Jalpeno Lime [Extra Strong] on erikoisempi maku, joka tarjoaa hieman rajumpaa käyttökokemusta. Jalapenon tulisuus ja limen kirpeys antavat erikoisen, mutta toimivan makuyhdistelmän. Vahva nikotiinipitoisuus 12,5 mg/pussi ei välttämättä sovi aloitteleville käyttäjille, suosittelemme aloittamaan nikotiinipussien käytön miedommista vaihtoehdoista. Myös tulisuus ja poraus voivat säikäyttää, jos et ole tottunut vahvoihin nikotiinipusseihin. Mutta jos olet, tässäpä oiva valinta!

Loop Red Chili Melon [MINI]

 • Nimi: Red Chili Melon [MINI]
 • Makuprofiili: Chili, tulinen, vesimeloni, makea
 • Nikotiinipitoisuus: 6,75 mg/pussi

Maltillisempi Red Chili Melon Mini on yksi Loopin erikoisemmista Mini pusseista

Red Chili Melon [MINI] on Loopin MINI-sarjan nikotiinipussi, jossa on pienestä koostaan huolimatta potkua. Vesimelonin makeus ja chilin tulisuus antavat hauskan makukokemuksen, joka polttelee huulen alla. 6,75 mg/pussi nikotiinipitoisuus viimeistelee käyttökokemuksen. MINI-nikotiinipussien kiekoissa on 20 kpl nikotiinipusseja per kiekko.

Loop Licorice Fusion [Strong]

 • Nimi: Licorice Fusion [Strong]
 • Makuprofiili: Salmiakkilakritsi, vadelma, makea
 • Nikotiinipitoisuus: 9,5 mg/pussi

Vahva Loop Licorice Fusion on voimakkaampaa pussia.

Salmiakkilakritsin ja vadelman maku sopii täydellisesti yhteen, ja nyt niitä on tarjolla yhdessä pussissa. Makuyhdistelmä on monille tuttu, ja moni on mieltänyt tämän kombon suosikikseen. 9,5 mg/pussi nikotiinipitoisuus antaa myös mukavaa lisäpotkua käyttäjälleen.

Netin kuumimmat pussimyymälät

Loop kokemuksia

Kokemuksemme mukaan nikotiinipussit Loop -brändiltä erottuvat muista brändeistä erityisesti innovatiivisten ja kokeilunhaluisten makujensa ansioista. Etenkin tuliset maut kuten jalapeno, chili, ja habanero tuovat mukavaa vaihtelua tavallisiin minttuihin verrattuna.

Loop tarjoaa myös paljon vahvoja nikotiinipusseja, joten jos olet kokeneempi käyttäjä ja kaipaat nikotiinipusseiltasi potkua ja nikotiinia, Loopin valikoimasta sellaisia varmasti löytyy. Tarjolla on myös miedompia pusseja sellaisista pitäville.

Kaiken kaikkiaan Another Snus Factory valmistaa laadukkaita nikotiinipusseja, jotka on valmistettu käyttäjien mielipiteet ja turvallisuus huomioon ottaen.

Yhteenveto

Nikotiinipussit ovat mainio vaihtoehto perinteiselle nuuskaamiselle ja tupakoinnille, sillä nuuskaamisen ja tupakoinnin aiheuttamat hampaiden värjääntymiset jäävät unholaan. Myöskään nikotiinipussit eivät sisällä tupakoinnista aiheutuvia myrkkyjä, joten ne ovat tupakointiin verrattuna turvallisempi vaihtoehto.

Nikotiinipussit sisältävät kuitenkin nikotiinia, joten muista käyttää nikotiinipusseja vastuullisesti.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Kuten muutkin nikotiinituotteet, Loop nikotiinipussit tulee säilyttää kuivassa, viileässä ja valolta suojatussa paikassa, suojassa  auringonvalolta ja kosteudelta. Säilytä nikotiinipussit lasten ulottumattomissa.

Loop nikotiinipusseista tekee ainutlaatuisia niiden innovatiivinen ja erottuva makuvalikoima, sekä tarjolla olevat MINI-sarjan nikotiinipussit.

Nikotiinipussit ja nuuska ovat hyvin samantapaisia käyttötavaltaan ja -tarkoitukseltaan. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, vaan nikotiini on eroteltua. Nikotiinipussit ovat myös valkoisia, eivätkä värjää hampaita kuten perinteinen nuuska.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit