Garant nikotiinipussit

Garant Nikotiinipussit

Yleistietoa Garant nikotiinipusseista

Garant nikotiinipussit valmistetaan Liettuassa, ja valmistajana toimii Kordula UAB. Garant nikotiinipusseja on luonnehdittu poraaviksi, ja valikoimaakin löytyy mukavasti. Nikotiinipussit Garant -brändiltä ovat laadukkaita, ja kiekoissa riittää pusseja pitkäksi aikaa. Garantin kiekot sisältävät yleensä 27 annospussia. Pussit ovat vahvuuksiltaan 4 mg/pussi – 25 mg/pussi.

Garantin kiekon design on kirjattu tunnistettavasti kiekon kanteen, ja kiekkoja on yleisimmin kahta eri väriä, valkoista ja mustaa. Garant nikotiinipussit ovat slim -mallisia pusseja, mikä luo käyttäjälle mukavan suutuntuman.

Garant on tunnettu aiemmin nimellä Grant. Brändin nimi on vaihtunut lakiteknillisistä syistä, mutta tuotteet ovat pysyneet samoina. Tuotteita voi löytyä vielä molemmilla nimillä.

Nikotiinipussit Garantilta

Garant nikotiinipussi – Ice Cool

• Nimi: Ice Cool
• Makuprofiili: Raikas, minttu
• Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

garant ice cool nikotiinipussikiekko

Ice Cool tarjoaa käyttäjälleen raikkaita Garant kokemuksia. Minttu on nikotiinipussien maailmassa yleisin maku, mutta syystä. Raikas mintun maku toimii tilanteessa kuin tilanteessa, ja on monien käyttäjien suosikkimaku. Täytyy muistaa, että mintun maussa on valmistajasta riippuen usein eroava maku, joten kannattaa kokeilla useampaa vaihtoehtoa ja löytää oma suosikki.

Garant nikotiinipussi – Ice Peach

• Nimi: Ice Peach
• Makuprofiili: Kylmä, persikka, makea, menthol
• Nikotiinipitoisuus: 8 mg/pussi

Ice Peach nikotiinipussi GarantiltaIce Peach on nimensä veroinen nikotiinipussi. Persikan maku yhdistettynä kylmältä tuntuvaan mentholiin luo mukavan makean ja viileän kokemuksen. Makeutta tästä kombosta myös löytyy. Tämä kokonaisuus silkinpehmeässä slim -pussissa hipoo täydellisyyttä. Porausta tästä pussista myös löytyy.

Garant nikotiinipussi – Mango Lime [EXTREME EDITION]

• Nimi: Mango Lime [EXTREME EDITION]
• Makuprofiili: Mango, lime, sitrus, makea
• Nikotiinipitoisuus: 25 mg/pussi

Mango Lime nikotiinituote

Mango Lime [EXTREME EDITION] on suunnattu kokeneimmille käyttäjille, jotka vaativat nikotiinipusseiltaan potkua. 25 mg/pussi vahva nikotiinipitoisuus hipoo jo huippua, eikä tätä suositella uusille käyttäjille. Makuna toimiva hedelmäinen yhdistelmä mangoa ja limeä. Mangon makeus ja limen kirpeys yhdessä luovat maistuvan makumaailman, joka viipyilee suussa pitkään. Tämä nikotiinipussi on myös erityisen poraava, eikä sitä suositella uusille käyttäjille.

Garant nikotiinipussi – Wild Berry

• Nimi: Wild Berry
• Makuprofiili: Villimarja, makea
• Nikotiinipitoisuus: 17,5 mg/pussi

Garant Wildberry nikotiinipussit

Wild Berry tarjoaa villimarjan villit maut kaikkien saataville. Maku on makean marjaisa, kuitenkin pienellä kirpeydellä viimeistelty. Sopii erityisesti käyttäjille jotka pitävät marjaisista mauista ja haluavat kokeille hieman erilaista marjan makua. Nikotiinia tästä slim -mallisesta pussista löytyy huimat 17,5 mg/pussi.

Laadukkaita ja turvallisia tuotteita

Garant nikotiinipussit valmistetaan Liettuassa laadukkaista raaka-aineista. Nikotiinipussien valmistusta valvotaan tarkasti koko valmistusprosessin ajan, jotta käyttäjille päätyy vain laadukkaita ja tuvallisia tuotteita. Nikotiinipussit valmistetaan EU:n lainsäädännön ja paikallisten turvallisuusviranomaisten alaisuudessa.

Nikotiinipussit netistä näistä myymälöistä

Garant kokemuksia

Kokemamme mukaan nikotiinipussit Garant -brändiltä tarjoavat sopivaa tasapainoa poraamisen ja maun suhteen. Laadukkaat, silkinpehmeät slim- malliset pussit kruunaavat käyttökokemuksen.

Laaja valikoima eri vahvuisia nikotiinipusseja on myös merkittävää asiakkaille, jolloin jokainen löytää valikoimasta itselle sopivan vahvuisia tuotteita. Myöskin laaja makuvalikoima tarjoaa selvän edun osaan brändeistä, joilta löytyy pelkkiä perinteisiä mintun makuisia nikotiinipusseja.

Yhteenveto Garant nikotiinipusseista

Jos olet lopettamassa tupakointia, tai vaihtamassa nuuskaamista modernimpaan ja siistimpään tapaan käyttää nikotiinia, on Garant nikotiinipussit oiva valinta sinulle. Nikotiinipussit ovat terveellisempi vaihtoehto tupakoinnille, koska tupakoinnista syntyvät savut eivät ole osa nikotiinipussien käyttöä.

Nikotiinipussit ovat perinteisestä nuuskasta poiketen valkoisia tupakkavapaita nikotiinituotteita, jotka eivät värjää hampaita.

Mutta myös nikotiinipusseja tulee käyttää vastuullisesti, ja niiden sisältämä nikotiini voi aiheuttaa riippuvuutta. Suosittelemme tuoreempien käyttäjien aloittamaan nikotiinipussien käytön nikotiinipusseista, joissa nikotiinipitoisuudet ovat matalat. Määrää voi halutessaan aina nostaa seuraavalla tuotteella tarpeen mukaan sopivaksi.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Yleisesti nikotiinipussia käytetään 15-60 minuuttia. Tämä on myös sopiva käytäntö Garantin nikotiinipusseille. Tässä ajassa nikotiinipussista vapautuu usein kaikki nikotiini ja maku. Omat mieltymykset vaikuttavat kuitenkin käyttöaikaan ja jokainen käyttäjä yleensä löytää sopivan ajan kokemuksen karttuessa.

Garant nikotiinipussi on pieni pussin muotoinen tuote, joka sisältää nikotiinia. Nikotiinipussi asetetaan yleensä ylähuulen alle oikealle tai vasemmalle puolelle, josta nikotiini imeytyy suun limakalvojen kautta. Erityisesti nikotiinipussit Garant -brändiltä ovat tunnettuja miellyttävästä ja pehmeästä suutuntumasta.

Nikotiinipussit ovat tupakointiin verrattuna terveellisempi vaihtoehto sillä tupakasta hengitettävä savu sisältää paljon myrkkyjä. Mutta myös nikotiinipusseja tulee käyttää vastuullisesti, ja niiden sisältämä nikotiini voi aiheuttaa riippuvuutta.

0 0 äänet
Ylenen arvosana
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Avoin viittaus
Katso kaikki kommentit